נגנב האופנוע.

villain

New member
נגנב האופנוע.

ביום שישי בין 17:00 ל- 19:00 נגנב לי האופנוע ממרכז ת"א, החנית ליד הבית. בנדיט 600 שנת 97 שמור מאוד בצבע טורקיז. (חדשתי את את הצבע לפני חודש) # 3321101 האופנוע איתי כמעט 11 שנים )-: סמנים מזהים: 1. צבע טורקיז 2.אגזוז של בנדיט 1200 (שמן) 3. סעפת ימנית מעוכה בכיפוף 4. שפשוף בשעון השמאלי (ציפויי הכסף משופשף) המלצות יתקבלו בברכה. נ.ב הייתה לי נזילה מברז הדלק ביום רביעי,הזמנתי גרר שגרר למוסך. (הגרר ידוע ומוכר) לקחתי את האופנוע מהמוסך בחמישי והוא נגנב כאמור למחרת מה אתם אומרים?

תומRיקו

New member
אוייי אחי...משתתף בצערך...

אם אני לא טועה אנחנו מכירים
מקווה שימצאו לך אותו
האיש שהדביק לך את מדבקת המיכל|4ו|

villain

New member
היי תודה.

את המדבקה החדשה שקניתי אצלך לא הספקתי להדביק... שוב תודה.

villain

New member
מי שחמור אוכל קש..

אני קושר את האופנוע ומכסה באדיקות. הפעם לא קשרתי, עברתי דירה ועדיין לא מצאתי מקום טוב לקשור. מה שבטוח להבא אני לא אזמין גרר לאיפה שאני מחנה את האופנוע. מובן שזה יכול להיות מקריות שהאופנוע נגנב יום אחריי שהזמנתי גרר שגרר אותו למוסך אבל עדיין אני מעדיף להיות בטוח. יש לי תחושה שזה קשור לגרר, לא שמעתי שמניעים אותו ואני חושב שהעמיסו אותו על משאית, אין לי דרך להוכיח זאת ופשוט אכלתי אותה. אחד אפס לגנבים, אני מרגיש מושפל. חדרו לי לפרטיות גנבו משהו שלי שאהבתי כל כך.

פרסאוס

New member
לא היה אפילו מנעול דיסק?

והוא חנה במקום שבו יש גישה לרכב מסחרי להעמיס אותו עליו?

villain

New member
אני מכה על חטא בעצמי ובהצלחה יתרה תודה רבה.

לא צריך את העזרה שלך בזה... ד"א גישה לרכב מסחרי לא רלוונטית כי תמיד ניתן לדחוף לאיפה שיש גישה. אני תמיד קושר , הפעם לא ומשלם על כך. מסתבר שגם אופנוע לא גניב (מי צריך חלקים לבנדיט 600 לעזעזל אני היחידי שרכבתי עליו אוליי עוד שניים בת"א) הוא גניב.

פרסאוס

New member
לא מדובר בהכאה על חטא!

עניין הגנבות מציק לכולנו ומכל אירוע אפשר ללמוד משהו. כבר קראתי על אופנועים שנגנבו אחרי שנקשרו עם 2 שרשראות. יש פה גם מזל, גם מיקום, וגם מיגון. לפי דעתי צריך להעלות את כל הנגנבים למקום מרוכז וכך אולי אפשר יהיה להסיק מסקנות. המשטרה הרי לא תסיק.

למעלה