נגנב ג'וי רייד 2007!

ravid007

New member
נגנב ג'וי רייד 2007!

היום בשעות 19:00-19:30 ברחוב גוטליב בת"א. (איזור דיזינגוף בן-גוריון) קטנוע בצבע אפור עכבר (כהה) מספר רישוי: 32-669-61 כל מי ששומע, יודע, ראה או מוצא - בבקשה ליצור קשר! תודה, רביד : 052-4466007

rossi46

New member
קצת פרטים על הגניבה שנכיר את סוג הגנבים

היי קודם כל אני ממש מצטער לשמוע אני מקווה שעשית מקיף ואתה שקט שנית היות וגם לי יש קטנוע חדש האם תוכל לרשום את האבטחות שהיו עליו כלומר האם הוא היה עם אזעקה? קשור לעצם קשיח? תודה Rossi

ravid007

New member
פרטים:

קודם כל תודה, אבל לצערי אין לי ביטוח מקיף. לאופנוע אין אזעקה, הוא חנה ליד הבית והיה נעול רק בנעילת הגה ועמד על המדרכה ממש מול החלון של הבית. נכנסתי הביתה לאסוף את חברה שלי והתעקבתי בידיוק חצי שעה. הגעתי הביתה ב 19:00, שיצאנו ב 19:30 כבר לא היה אופנוע. טיפשות שלי, כי 99% מהפעמים אני נועל..... לידו עמדו עוד שלושה אופנועים (של דיירי הבניין) בניהם עוד שני ג'וי ריידים 2006 ו 2007 חדש דנדש, ובהם לא נגעו. מבעס עד מאוד.......

GינGית

New member
אוי משתתפת בצערך, נראה לי שהאזור שם

מועד לפורענות. לי גנבו לפני שבועיים ביום שישי 11.5 לאור יום בשעה 16:00 ,סופר דיוק שנת 2000 שפעם ראשונה לא קשרתי בשלמה המלך -בן גוריון. ראיתי אותו הוא היה עם קסדה, פשוט עבר ולקח מה שהיה לו נח לגנוב הניע אותו ונסע מול העיניים שלי. רצתי וראיתי את הגב שלו אני עדיין לא מצליחה להירגע מזה.

רמי97

New member
אני אישית עצוב בשבילכם..אבל????????

קודם כל שתיכם עשיתם טעות והיא לא קשרת לעץ או עמוד.. דבר שני מה אם מנעול דיסק למה לא השתמשתם??? זילזלתם וקיבחתם...על טעויות משלמים...ועצוב מאוד .. אני אישית אם אני יראה מישהו שמנסה לגנוב לי אני שם לו ברזל בראש ..... יהיה טוב חברה תשמרו על הרכוש שלכם.............

ravid007

New member
צודק.

"חצי שעה, מה כבר יכול לקרות......." טיפשות ושאננות. לא שום דבר אחר.

רמי97

New member
זה סוג הדברים שמעציבים אותי....

בא איזה שמוק וגונב רכוש של מישהו אחר... זה כואב לי גם קטנוע ואני יודע מה זה....באמת עצוב לי עליכם.... עליך אכב לי נורא באמת גויי ריייד עוד 2007 מכה קשה מאוד ... הלוואי שימות זה שגנב ..........זה כלי יקר ....ועליך יש לי את הביקורת הכי קשה גויי ריייד כלי יקר כזה בלי ביטוח בלי שרשרת???? דבר כזה לא עושים ואתה מסכים איתי אני בטוח..... אבל יהיה טוב חברה תישמרו על הרכוש בפעם הבאה..........

duduzaar02

New member
אגב הקטנועים שליד היו קשורים?

ראשית משתתף בצערך. שנית סתם שאלה שמסקרנת אותי- הקטנועים שאמרת שחנו ליד שלך ומהם הגנב התעלם היו קשורים?

ravid007

New member
שני ג'וי ריידים

אחד 2006 והשני 2007 חדש חדש. (בן חודש בערך) אחד מהם היה קשור לעצמו עם שרשרת (גלגל לגוף האופנוע) והשני היה קשור לגדר. בהמשך של הגדר היה הארלי 800 לא קשור, ועוד vitality שהיה קשור כמו שצריך. אני מאמין שמי שגנב לי את האופנוע עקב אחרי וראה שני מגיע הבייתה ולא קושר אותו. שייחנק.....

GינGית

New member
לא נראה לי, הם פשוט עוברים עם קסדה ביד

ומה שאפשר וכדאי הם גונבים

GינGית

New member
אני מתכננת לקנות, כל הזמן אומרים לי להמתין

אולי עוד ימצאו את הקטנוע אני ממש מתגעגעת עליו
סופר דיוק 125 ,שנת 2000 ,15000 ק"מ כמו חדש

yoni3003

New member
משתתפף בצערך גם לי גנבו לפני חודשיים הנה הסרט

אני הולך השבוע לבדוק את היוסונג החדש אולי הוא פחות גניב... יש מכת גנבות רצינית של הגוי ריידים כי הם באמת אחלה קטנועים

למעלה