נגנב אופנוע !!!

נגנב אופנוע !!!

נגנב אופנוע cbr600f2 מודל 94 צביעת רפסול + 46 על הזנב , מ.ר. 8935506 , כל מי שיכול לעזור בכל דרך נא להתקשר 667116-051 לגנב היקר : הועברה הודעה לאנשי צדק יקרים ברחבי הארץ להתנגש באופנוע אם רואים אותו ומיכיון שיש רק אחד כזה בארץ אז שים לב אני יושב לך על הזנב . אם עוד לא הצלחת לההרג עליו אני מבטיח לנסות כמיטב יכולתי לעזור לך . ניפגש בצד השני !!!!

tygger

New member
מאיזה איזור אולי?

תנסה טיפה לתת יותר פרטים. בכל מקרה נפתח עיניים.

® Road Runner

New member
עד לפני חצי שנה הסתובב בעכו CBR

כזה, צבוע בצביעת רפסול - אז או שמדובר על אותו אופנוע שנמכר ועבר למרכז או שהטענה שלך שיש רק אחד כזה בארץ לא כ"כ נכונה... בכל מקרה, מבטיח לפקוח עיניים כאן בצפון בשבילך.

marco polo 1

New member
גניבה

כנראה שאתה לא היחיד באיזור עם CBR 600 צבוע ברפסול לי יש אחד שנת 95 וגם הוא עם 46 על הזנב וחוץ מזה לרפסול יש כמה דוגמאות........

*Trinity*

New member
אפשר לראות את הצביעה המדוברת??

ויש אישור להתנגש למטרות נקמה?????

guts

New member
משתתף בצערך בנאדם ../images/Emo10.gif

נפתח את העיניים ורציתי לומר לך שיש לך אופנוע יפהפה ראיתי אותו מתישהו במהלך השנה האחרונה בת"א כמה פעמים. פשוט צביעה יפה

marco polo 1

New member
הטעות

לא לי גנבו... האופנוע שאתם רואים נמצא אצלי הוא שלי רק רציתי להראות לבחור שגם לי יש אחד כזה כדי שלא יהיו בעיות אם יראו אותו פעם(התיאור שהוא נתן די דומה למען האמת לכן פירסתי את התמונה ) משתתף בצערך אחי ואני יפתח עיניים אולי אראה אותו

C O L T

New member
נמחק

כל העניין נהיה מכוער ולכן נמחק. קשה לנהל ויכוח בלי עלבונות, קללות וירידה לפסים אישיים? ביקורת על ההנהלה, אם זה מחיקות ואם זה חוסר מחיקות - רק במסרים האישיים, בבקשה. לא שייך לאופנועים - לא שייך לפורום.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

COLT בחור עם ראש על הכתפיים! כבר אמרתי פעם ואני אומר שוב, שחבל שיש כאן אנשים שכל הזמן מחפשים להיתווכח!

למעלה