נגן DIVX וקריאת כתוביות

Alvie Singer

New member
נגן DIVX וקריאת כתוביות

שלום, יש לי נגן DVD נייד שגם קורא DIVX וכתוביות בעברית. איך אני יכול לגרום לו לקרוא? כשצורבים סרט DIVX צריך לצרוב את הכתוביות באותו שם ובאותה תיקיה? תודה.

Alvie Singer

New member
Apex JDP707

פניתי לפרוסמן היבואנים ונאמר לי לבחור עברית בהגדרות אבל לא קיים עברית, אני מחכה לתשובה מהם. תודה בכל מקרה.

kkdd

New member
לפי מה שהבנתי אתה חייב להטמיע

את הכתוביות לצמיתות בתוך הסרט גש למאמרים של הפורום קטגורית המרות שונות יש שם מאמרים שמתעסקים בזה

fogman

New member
פיוניר 575 קורא כתוביות בעברית

כנס ל www.lionetwork.net תירשם לאתר ואחר''כ כנס לפורום מכשירי divx שם תקבל תמיכה מלאה והסברים

Alvie Singer

New member
מילה אחת על השירות של סקאל

פשוט גועל נפש מה שהולך שם, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר דרך סקאל ואני מתכוון לזה. מסתבר שישנו עדכון למכשיר שקניתי ושלאחר מכן אפשר לצפות בכתוביות בעברית (כמו שפורסם מלכתחילה). היבואן ניסה לעזור לי בעצמו למרות שזה בתחום האחריות של מעבדות STS שנותנות שירות לסקאל אבל זה לא עזר ולכן הם מאלצים אותי להגיע למעבדות שלהם בחולון על מנת לעדכן את המכשיר. נקווה שלפחות העידכון יתבצע. רק להשיג אותך לקח לי זמן רב תוך כדי שהם מעבירים אותי מאחד לאחד וטוענים שהם לא מתעסקים בזה. ממש שערוריה אין מילה אחרת.

מה הקשקוש הגזעני והדבילי הזה

האחים סקאל היו מתפלאים לשמוע על מוצאם ולא שאתה גזען מוענטז, זאת סתם הערה דבילית, לא במקום, שקרית, ולא לענין

Alvie Singer

New member
מה הקשר?

ההערה שלך לא לענין בכלל. כתבתי את ההערה שלי למען אנשים בפורום שיחשבו פעמיים מאיפה הם קונים אל המוצרים שלהם ולא בכדי להשמיץ מוצא.

למעלה