נגן של ergotech

weird dust

New member
נגן מדבקה

לא ממליץ לקנות אותו. האיכות שלו לא בשמיים וקניה שלו היא הימור.

yy77kk

New member
מה זה נגן מדבקה?

ולמה הקניה שלו היא הימור? אני לא צריך איכות בשמים, אלא אפשרות לשמוע מוסיקה בריצה, רדיו, ו-disc on key.

guyfaran

New member
נגן מדבקה זה..

נגן שעושים במדינות כמו סין שפ בעוני שלוקחים כמה ילדים ברחוב שנותנים להם חלקים ואומרים להם מה לעשות באיזה חדר בגור בלי חלונות ועושים מיליונים כאלה רקובים ולא בודקים אותם והם סתם כאלה ובסוף סמים עליהם מדבקה של חברה כל הקטנים האלה כמו הפרו סאונד וסמארט וכל יום נפתחת חברת מדבקה חדשה..

weird dust

New member
איפה ניתן לקרוא עוד מידע

בטאג ליין כתוב למה לא לקנות נגן מדבקה (ג'נרי). הגדרה נימצאת גם בשאלות הנפוצות של הפורום שנימצאות גם בטאגליינס. זה שיש לו נתונים יפים ועיברית לא אומר שהוא טוב.

tapuzil

New member
לדעתי הוא מספיק טוב

אני בין הראשונים שקניתי

TheRealDeal

New member
מספיק טוב.. למה?

הוא אפילו לא מספיק כבד בשביל להיות משקולת לניירות.. אולי כמעצור לדלת? תסביר את עצמך

weird dust

New member
הרבה אנשים אומרים שהוא לא משהו

ידוע שזה מזל אם יוצא לך אחד טוב והרבהיוצאים לא משהו שנהרסים מהר. אני לא יודע איך שלך אבל הביקורות מזעזעות.

tapuzil

New member
שלי אחלה, לא יודע מה הבעיה שלו

שומעים חלק , נכון שזה לא SONY שאין מגה בס אך המכשיר סבבה ועובדה שהוא להיט הסטרי ועדיף לקנות אותו ועוד שנה לקנות משהו אחר , מאחר לקנות את ההכי יקר סתם. זו דעתי.

weird dust

New member
אני כבר חצי שנה מסתובב על ההכי יקר

של התקופה ההיא (את האמת היו יותר אבל לא לצרכים שלי). ובכל מקרה בזמן הזה שאני עובד עם שלי הרבה נגנים כמו שלך החזירו את נישמתם לבורא הנגנים. וזה ניתן לראות גם ע"ג הפורום כשיש הרבה תלונות עליהם. אני לא ממליץ לקנות את זה ואני יכול להגיד שאפשר להיסתפק בנגן אחר קצת יותר רציני.

yy77kk

New member
טוב, למרות האזהרות

החלטתי לקחת את הצ'אנס ולקנות אותו. כמו שכבר כתבתי הדרישות שלי לא ממש גבוהות, ואני גם ככה לא מאלו שצריכים כל הזמן להיות מחוברים לאוזניות. נראה איך הוא יהיה, וגם אם הוא יתקלקל אחרי כמה חודשים, לא נורא. אם אני אתחבר לקונספט של נגן MP3 אני כבר אתפנק באחד יותר מוצלח. בכל מקרה אחרי שאקבל ואתחיל להשתמש אשמח לכתוב חוו"ד כאן בפורום. תודה בכל אופן על העזרה!

למעלה