נגן פשוט לאימונים

Fiorano

New member
נגן פשוט לאימונים

אני מחפש נגן מוסיקה פשוט שיתאים לאימונים. כלומר אני לא צריך נגן מפוצץ שיכול לנגן סרטים וכו'. הדברים שחשובים לי הם: - איכות שמע - חיי סוללה - גודל ונוחות שימוש (שיהיה קטן קל ואם יש לו קליפס אז מה טוב). - מחיר חשוב לי לציין שביצעתי סקר שוק קטן וגיליתי כמה דברים: - iPod shuffle על פניו נראה כדבר די מתאים עבורי, רק ששמעתי שעומדים להחליף אותו, אז זה אולי אין טעם לקנות מוצר שאוטוטו עומד להתחלף. - iRiver Clix2/U20 עונה על הדרישות אבל די יקר ולא קל למצא אותו. - Sansa Clip לא עשה רושם חיובי במיוחד למרות המחיר הנוח. - iAudio נראים כחברה שאכן תספק ת'סחורה בתחום איכות הסאונד, אבל לא כל כך הצלחתי למצא נגן קטן וקליל שיתאים למה שאני צריך. ואחרון שראיתי הוא הCreative Zen Stone Plus, שעליו קראתי ביקורות סותרות. שאלה נוספת, מבחינת אזניית החלטתי על Sennheiser, ראיתי באתר שלהם את הOMX80 והPMX80, אבל לדעתי לא זמינים בארץ (במידה וכן, מישהו יודע מה ההבדל בינם לבין ה70), לכן החלטתי ללכת על ה70 (PMX או OMX), השאלה היא מה עדיף? עם או בלי קשת? אני רק אומר שאני מחפש כרגע מעין נגן משלים לנגן רציני, אז הוא באמת חייב להיות די פשוט כאשר יעודו הוא ללוות אותי בספורט (ריצות בחוץ ואימוני כוח בחדר כושר). מודה מראש על כל עצה מועילה,

Fiorano

New member
הדרישות שלי

מדריך דרישות מחיר: עד 400 ש"ח (למרות שאני די גמיש אם יש נגן מסוים שמחירו טיפה מעל אבל הוא ממש שווה ת'כסף...) תמיכה בקובצי: מוסיקה (MP3), כל דבר מעבר פחות קריטי גודל מסך (באינץ') : מסך היא מותרות שממש לא חשובה לי. נפח זיכרון (בג'יגה בייט) : לפחות 1GB (אני מניח שעד 4 GB) כרטיס זיכרון: ללא אפשרות הרחבה תוספות: אם יש רדיו אז אחלה, אם לא אז גם בסדר תמיכה בעברית: פחות קריטי אבל סבבה. מקור אנרגיה: בטרייה פנימית נטענת, רצוי שתהיה בעלת אורך חיים של לפחות 12 שעות סוג זיכרון: פלאש מטרת הנגן: ריצה וספורט (חדר כושר גם) שליטה בנגן: שיהיה קל לשימוש (לא מחפש להסתבך איתו במהלך ריצה) איכות שמע: גבוהה פורמטי מוזיקה: MP3, ואם כל היתר אין לי היכרות מעמיקה גם ככה, לכן אני די אדיש בנושא חיבור לרשת: לא חובה סידור בנגן: תגיות, תיקיות

or121210

New member
ה-SANSA CLIP הכי מתאים לך

עונה על כל דרישותיך חוץ מעניין התיקיות

Fiorano

New member
שמעתי עליו דברים לא כל כך מחמיאים...

יש בו אבל כמה דברים שאני לא ממש אוהב. קודם כל, איכות הסאונד. קראתי שדווקא בSANSA היא לא משהו למרות שהיא מהווה שיפור לעומת נגנים קודמים של החברה. דבר נוסף שמטריד אותי לגביו הוא הקליפס שלו - אומרים שהוא לבאיכות ממש גבוהה, ולכן עתיד להשבר בקלות. לבסוף יש גם את עניין התיקיות... מה עם הקריאיטיב?

אני רץ עם הסטון כבר מספר חודשים. הוא מצוין..

מנסיון. מבנה חזק עם ציפוי סליקון וקליפס איכותי. איכות טובה מאוד ולא "צעצוע". פשטות הפעלה . תקיות. שעון סטופר. סוללה חזקה. רמקול עם אתה רוצה ללכת בהנאה או לשבת בבית אפילו במקלחת ולהמשיך לשמוע בלי אוזניות. תוכנה שמתמירה אוטומטית את שירי אלבומי CD ( גם אלבומים בעברית ) והשמות שלהם יש לו אומנם מגרעות שלדעתי ממש זניחות ( חוץ מרדיו לא איכותי כמו רוב הנגנים ) אבל כאשר אתה מכין את הכל המחשב ומוריד את השירים לנגן הוא עובד כמו גדול ולא היה לי שום באג איתו בכל מצב עד עכשיו. גיל. ( STONE PLUS 4G )

Fiorano

New member
לקחתי בסוף את הIAUDIO 7

אני חייב לציין שאיכות הקול באמת מדהימה והוא סה"כ נוח לשימוש. מסתבר שיש לו תיקיות (לפחות בדגם של ה16), אבל אני לא כל כך הצלחתי להבין איך אני יוצר רשימות שירים...מישהו יכול לתת טיפ?

tweeg

New member
תגובה

אין לו פליליסטים,יש לו רק פליליסט אחד שאתה יכול לבנות מתוך המכשיר אני חושב שאתפה מוסיף שירים לפיליסט מתוך התפריט ניווט של הנגן,שאתה בוחר שיר אתה מוסיף אותו ע"י האפשרויות. ואז אתה אמור לעבור או לתקייה אחרת ששם הפיליסט,או למצב נגינה של הפליליסט יכול להיות שבמצבים של a-all f-folder יש p?כי אם כן זה הפליליסט

למעלה