נגן עד 850 ש"ח

EviLeader

New member
נגן עד 850 ש"ח

שלום לכולם, אח שלי חייל בקרבי והוא נתן לי משימה למצוא לו עד ליום שני את הנגן הכי חזק בשוק ב850 ש"ח ושיהיה לפחות מעל 4GB.. כעיקרון, החלטתי שאני לא מחפש בכלל באיזור של ה4GB, אם זה 850 ש"ח 8GB אמורה להיות בקשה קטנה. חיפשתי כבר הרבה זמן באינטרנט והגעתי למסקנה שCROWN D2 נראה אחלה של אופציה, מה אתם אומרים? המשכתי ומצאתי מתחרה - IRIVER U20, מה אומרים? חשבתי גם על הנגן הכי פחות מקורי, אבל וואלה, הכי בטוח - IPOD NANNO. אנשים, תעזרו לי, אני לא מבין בזה בשיט. הנגן היחיד שהיה לי זה CREATIVE ZEN MICROPHOTO 8GB, שהיה לכישלון.. לא מוכרים ומתקנים אותו בארץ ככה שהסוללה אחרי שנה כבר התחילה די להתבזבז תוך שנייה.. תודה מראש! שבת שלום! תומר.

EviLeader

New member
קשה לי לפרט.. אבל ננסה.

קודם כול, לשאלתך לגבי הנאנו.. עושה רושם שהIPOD כיום הפך להיות גם כחלק מהאופנה.. ועל כן, רוב האנשים שאני מכיר הלכו על אחד הIPODים ויצאו טוב. אני מתכוון, לא היה מפתיע ומרעיש ומאידך לא היה מאכזב. הMICROSOFT גם מרגיש לי ללכת על בטוח, הלא זה MICROSOFT, אני לא רואה אותם פושטים את הרגל ומפסיקים את תמיכתם במוצר הZUNE. הCROWN אי לכך נראה הכי משתלם מבחינה כספית ונותן בדיוק את מה שאני מחפש.. אני אספר לכם על אח שלי: אח שלי בקרבי, הוא יוצא שבת פעם בשבועיים שלוש. כשהוא נשאר בבסיס, מלבד שמירות אין הרבה מעש ועל כן הוא מחפש איזה מכשיר שיוכל לשמוע בו מוזיקה ולהנות טיפה. כמו כן, הבסיס שלו נמצא בדרום (שיבטה) ולפיכך המכשיר יספק אותו בנסיעות הארוכות הלוך וחזור. אישית, אני מאמין שMP3 מסכן רק עם 8GB ותומך עברית (כמו SANSA) היה עושה לו את זה, אבל אם הוא שם לי לתקציב 850 ש"ח הוא התכוון שאני ישתמש ברובם וללכת על גבוהה. אני די חושש על ההמלצה שלי לגבי נגן היות ואני לא מבין בתחום הרבה.. אבל, איך אומרים, משתדלים כפי שאפשר. אזי: מחיר: 700-850 ש"ח. תמיכה בקבצי: וידאו, מוזיקה, תמונות. נפח זיכרון: נלך על 8GB, ספרו לי אם יש מכשיר שמאוד שווה ללכת עליו עם פחות מקום. כרטיס זיכרון: אין לי מושג, לא נראה לי שמיש בכלל אבל ספרו לי =] תוספות: רדיו FM יועיל, הקלטה - למה לא?, מחשבון - תפאדל אבל וואלה לא חשוב, משחקים - בסבבה =] תמיכה בעברית: לפחות שמות השירים, רצוי מאוד מאוד מלאה. -חשוב-. מקור אנרגיה: כאן זו שאלה די גדולה, בהתחשב שהוא בבית רק פעם בשבועיים.. חשוב לי מאוד שהוא יוכל להטעין את זה בדרך אחרת מן הUSB כגון ישירות לחשמל.. דברו איתי על זה, זה חלק חשוב מאוד. -חשוב- סוג זיכרון: נראה לי במחיר הזה זה רק פלאש? לא יודע. מטרת הנגן: נסיעה, שמיעה בבית. שליטה בנגן: בתאכלס הוא יותר מתעניין בכפתורים, אבל המכשירים שיותר מושכים בתקציב הזה הם דווקא בעלי מסך המגע, אז זה לא חשוב כל-כך. איכות שמע: גבוהה. עם כול הדרישות הקטנות, פה כבר אפשר לדרוש. פורמט מוזיקה: לא נראה לי שהוא יעלה אחר מMP3, אבל שתיהיה אם כבר תמיכה בWMA חיבור לרשת: לא רואה אותו משתמש בזה, אבל תפאדל. סידור בנגן: אין לי מושג. מה עדיף? נראה לי תיקיות הרבה יותר טוב. הוא שומע מוזיקה יוונית בעיקר ככה שיהיו המון זמרים והמון המון שירים.. המון. חברים, אני אשמח לישועה ממכם :) תומר.

tweeg

New member
תגובה

א.כל הנגנים בארץ נתמכים ע"י יבואנים פרטיים,ככה ששיקול של גודל החברה בחו"ל אין משמעות מבחינת תיקונים,אחריות וכו' (כן משמעותי מבחינת עידכונים,ותיקון באגים) ב.כל הנגנים עובדים עם מטענים לחשמל,חלקם צרכים מטענים מקוריים שעולים יותר ג.יש לך התנגשות דרישות בין וידאו ולכן מסך גדול עם עמידות בתור קרבי אני לא חושב שמסך גדול ישרוד טוב,למרות ש2.5+- נראה לי בסדר אני חושב שעם הd2 נכנס בתקציב,אין לך כ"כ סיבה לחשוב על נגנים אחרים. עם הקטע עם המסך הוא כן בעייתי,אז הייתי הולך על הi7

יאיר B

New member
כשאתה אומר נגן חזק, אתה מתכוון לחזק

פיזית? כי אם כן - ההצעה שלי היא למצוא נגן עם מסך כמה שיותר קטן (כי מסך הוא החלק הכי עדין בנגן פלאש). כדאי מאוד שיהיה לו כיסוי ממתכת (יותר חזקה מפלסטיק). אין הרבה כאלה, אני חושב שהנאנו החדשים עשויים ממתכת, מצד שני המסכים שלהם היו בעבר בעיתיים משהו, לא יודע מה קורה עם הדגם החדש. הם גם יקרים יחסית. שים לב שאפל אומר לעבוד עם תוכנה על המחשב. אני דווקא חושב ש-D2 זה רעיון רע - הוא כולו מסך אחד גדול. אולי I7 יתאים יותר (מסך קטן, אבל עשוי פלסטיק וזמן סוללה ארוך במיוחד). די לשיקולך (או שיקול אחיך יותר נכון).

EviLeader

New member
D2 v.s I7

אני יזכור, אני יעלה את 2 הדגמים בפני אח שלי מחר ושהוא יחליט בעצמו.. יש לי הרגשה שהD2 דווקא יהיה לפנים.. זה מה שהייתי קונה לעצמי בכול מקרה.. אבל יכול להיות שהוא דווקא "יוקסם" מהI7 :D

למעלה