נגן לריצה וספורט

שירה59

New member
נגן לריצה וספורט

אני מחפשת נגן לריצה וספורט וקצת אובדת במבחר הרב יש. מה גם שבפעם האחרונה שקניתי נגן הוא היה נגן מדבקה ועכשו שהמחירים ירדו אולי שווה לי לקנות משהו אחר. דרישת חובה: סוללה פנימית נטענת, שניתן לטעון עם USB בזמן סביר. דרישות אחרות: עדיף 2GB, אין צורך ביותר אבל גם לא פחות. שיהיה עם טיימר\שעון מעורר או משהו אחר שמצפצף בזמן שקובעים לו. אין צורך בצפייה בתמונות, וידאו או הקלטה באיכות. עדיף כזה שאפשר לראות בו גם עברית אבל ממש לא הכרחי עדיפות לנגן צר וארוך (כזה שנכנס בתיק הקטן שיש לי על הזרוע) אבל גם אחרים באים בחשבון. שלא יהיה קטן מדי (הם הופכים להיות מעצבנים לתפעול באמצע ריצה). איכות סבירה - שלא ימות לי מהר מדי ועם זאת לא נורא הכרחי לי איכות הסאונד. גם ככה יש לי רעשי רקע מהרחוב... קראתי בחיפוש המלצה על הסנסה קליפ אבל אני מעדיפה לא קליפף וגם נראה שאין לו בכלל תצוגה , הייתכן? תודה רבה לכל העונים! אני מקווה שאני לא עוברת פה על חוקי הפורום (בחיי שניסיתי לחפש את תקנון הפורום אך לא מצאתיו)

or121210

New member
לקליפ יש תצוגה ועברית, ונראה לי שהוא מתאים

אבל אין לא טיימר, הוא לא כ"כ מאורך, והוא די קטן (לכי לראות בחנות, גודל זה עניין של יחס) תקציב? אם זה 300 ש"ח אז ה-F2 מתאים. מה עשית לא בסדר שעברת על חוקי הפורום? (למרות שגם אני לא ראיתי אותם, אפשר לשאול את יאיר אם יש)

שירה59

New member
תודה

לא יודעת אם עברתי על החוקים אבל לכל פורום יש כאלו לגבי שאלות ו"חובה לבדוק בחיפוש על שאלות נפוצות" - אז התנצלתי מראש

יאיר B

New member
ממממ

סוללה פנימית נטענת - זה רוב הנגנים כיום. 2GB - יש כמה דגמים כאלה. טיימר - זה בעיה. אני לא מכיר פיצ'ר כזה בנגנים (אולי באחת המדבקות יש, לא יודע). יש טיימרים בסלולאריים והם גם יודעים לנגן. אם טיימר זה משהו חשוב, שווה לשקול את האפשרות. לא וידיאו ותמונות - יש כמה, הרוב מאפשרים אבל זה לא פרקטי בגלל מסך קטן. עברית - יש כמה. נגן צר וארוך - אני מנחש שהיה לך נגן מדבקה מהשחורים הארוכים שנמכרו בעבר בכמויות. אם כן - התיק שלך הותאם עבורו (ממש לפי מידות - יש לי גם אחד כזה). אולי הקליפ יכנס לתוכו, אני לא בטוח. אבל תמיד אפשר לאלתר משהו שיתאים. שלא יהיה קטן מדי - המושג "קטן מדי" הוא מאוד סובייקטיבי. ממליץ כמו אור ללכת ולראות נגנים בתצוגה (יש באופיס דיפו למשל). איכות סבירה - נשתדל
סנסא קליפ - יש לו קליפ מאחורה שאפשר לפרק אם לא רוצים אותו. מסך עם 4 שורות (זה שאין לו מסך זה השאפל של אפל). 15 שעות סוללה פנימית. אפשרות אחרת - כמו שאור אמר, איאודיו F2 עם 2GB, או אם יש מספיק תקציב - איאודיו I7 (שיש סיכוי שיכנס לתיק שלך). הוא מגיע עם 4GB כבר. יש תקנון פורום במאמרים. אני אקשר מההודעות המנהלתיות שבראש הפורום. תודה על תשומת הלב (ולא עברת עם שום חוק).

שירה59

New member
מוזר שאין טיימר

יש לי טלפון סוני אריקסון K660 אבל הוא כבד לי מדי בשביל לרוץ איתו אם לסנסה יש קליפ שאפשר לפרק אז זה בהחלט יכול להיות אופצהי טובה. הנרתיק שיש לי הוא של נייק, אני משערת שהוא דומה בגודל אבל הוא גם אלסטי כך שהייתי מצליחה לדחוף לתוכו את הנגן הישן + נוקיה 3100 + מפתח בלי צרור
כשחושבים על זה יש לי את הנעליים של נייקי עם החור לצ'יפ של הננו אבל אין סיכוי שארכוש נגן בכזה סכום

שירה59

New member
אני רצה לפי זמן ולא לפי מרחק

ולכן אני צריכה טיימר שיצפצף לי כשנגמר הזמן. בכל מקרה - זה לא פיצ'ר קריטי אז אני אוותר לטובת מחיר נמוך יותר

שירה59

New member
אני הולכת היום לראותא ת הגודל שהסנסה קליפ

ואם זה בסדר אז אקח אותו

למעלה