נגן חתונות בן 13?

ishaygr

New member
נגן חתונות בן 13?

שלום, אני מנגן במפוחית כבר מספר שנים בעיקר מוזיקה חסידית, (לעיתים גם קצת כליזמר). לאחרונה נכנסתי ללמוד שירי חתונות ובניתי לעצמי רפרטואר נחמד של חופה. (מי שזה מעניין אותו: "עוד ישמע","כיצד מרקדין", שני ניגונים שקטים לחופה, שמח תשמח, אם אשכחך, סימן טוב ומזל טוב ועוד...) האם לדעתכם כשאהיה מוכן ומספיק מתורגל בהם (עניין של מספר חודשים בלבד- אני שולט מצויין בשירים שצייניתי) אוכל לנגן כנגן בודד בחתונות (אפילו רק חופה ומספר שירים קצרים שאחריה) על אף גילי הצעיר (13 וחצי)? או שמא אתם חושבים שאני צעיר מדי ועליי להמתין כמה שנים? אגב האם קיים ילד המנגן כנגן בודד בחתונות?

BobMarly

New member
ראה

מעבר לעניין המוסיקלי יש כאן גם עניין חינוכי. ולכן אני באופן אישי לא הייתי רוצה להכנס לזה. יחד עם זאת לעניות דעתי שווה לך להתחיל לנגן למשפחה הקרובה ובשמחות משפחתיות. זה מבחינתך אולם אימונים ביתי אצל קהל אוהד. הרבה הצלחה!!!

ishaygr

New member
איזה גיל נראה לכם מתאים?

איזה גיל נראה לכם מתאים? 16? 17? 18? אגב יש חופות שבהן מנגן נגן מפוחית בודד?

לא נראה לי שזה תלוי רק בך

הגיל, כמובן, ישמש בסיס להחלטה של מי שיזמין אותך. כפי שבוב כבר הציע לך, להופיע בחוג המשפחה, לנסות, להופיע עם תזמורות כאמן-אורח, בשמחות משפחתיות. עד שתתחיל לקבל הצעות. זה יכול להיות בכל גיל, בתנאי שאתה טוב. ההורים מסכימים וזה חשוב לך יותר מעיסוקים אחרים, שבני גילך נוהגים לעסוק בהם, כמו לימודים, למשל...

BobMarly

New member
זו

באמת שאלה חינוכית לחלוטין והיא תלויה בהרבה מאוד פרמטרים כמו גם בהורים שלך ועמדתם בעניין אבל לא רק. לכן אי אפשר לתת תשובה החלטית בעניין.

למעלה