נגן וידאו- Archos, Creative, Epson

ינוןכהן

New member
נגן וידאו- Archos, Creative, Epson

עד היום היה לי את הנגן Archos 404, לא ממש אהבתי את איכות הסאונד והרמקול המובנה החלש, אז החלטתי לקנות נגן חדש. אחרי חיפושים נשארתי עם כמה אופציות: (מסודר מהמחיר הזול לגבוה): 1. Archos 604/504 (לפי מה שהבנתי מדובר סה"כ באותו נגן חוץ מהנפח) 2. Creative Zen Vision W 3. Epson P-2000 אם יש אופציות דומות אני אשמח... אני צריך עזרה בבחירה, הדברים החשובים לי: 1. איכות סאונד גבוהה 2. למרות גודל המסך שהנגן יהיה כמה שיותר קטן (הArchos 404 נכנס לי לכיס בלי בעיה) 3. קורא כאת פורמטי הוידאו הנפוצים 4. רמקול מובנה זה יתרון, אבל אם הרמקול גרוע כמו זה של הArchos 404 אז זה כבר לא עוזר תודה מראש

ינוןכהן

New member
לגבי אוזניות

אם זה משנה אז לאחרונה רכשתי את אוזניות Shure E2c Noise Isolating (מבחינת ההתאמה לנגן)

tweeg

New member
למה הA2/3 ירד?

הארכוס לא משהו מבחינת סאונד האפסון נשמע לי מדבקה אבל אני לא מכיר הקראיטיב לפי הנתונים טוב אבל לא שמעתי על הרבה שקנו אותו לא יודע את הסיבה למה אבל זה חשוד הA3 או הA2 מאוד יתאימו מלבד הגודל

ינוןכהן

New member
תגובה

בעיקר בגלל הגודל. וגם בגלל שמאיפה שאני קונה אותם אז הA2 הוא נורא יקר

tweeg

New member
לדעתי תתמקד בקראיטיב

תעשה אליו קצת חיפוש תראה איך המכשיר או שתקנה מכשיר למוזיקה ומכשיר לסרטים

ינוןכהן

New member
א הקריאטיב מבחינת הגודל ואיכות הסאונד?

יש סיכוי שהוא יכנס לכיס? ואיך איכות הסאונד שלו?

ינוןכהן

New member
אופציות נוספות

אני מבין שהנגנים שבחרתי לא ממש מסתדרים מבחינת הגודל, אז אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נגנים נוספים שעונים על הדרישות שלי: 1. מעל 6GB 2. קורא את פורמטי הוידאו הנפוצים (AVI...)- אפשר פשוט לגרור לנגן 3. איכות סאונד טובה 4. כמה שיותר קטן אבל מסך כמה שיותר גדול (איכשהו שיהיה אפשר לראות בו וידאו אבל שלא יהיה גדול מדי)

tweeg

New member
בהנחה

שיש לו את הסאונד של רוב הדגמים שלו אז כן מבחינת גודל תסתכל במפרט לראות עם יש מידות אני לא יודע מה הגודל שלו לדעתי הנגנים של 2-2.5 אינץ מתאימים לזה D2 ZEN וכו' אבל לא בטוח בקשר לגרירת וידאו והמרות(איאודיו חזקים בפורמטים) עוד אפשרות זה הטאצ' שבעל מסך 3.5 שהוא יחסית באמצע לנגני ה 4 אינץ

ינוןכהן

New member
תגובה

עד כמה שידוע לי בנגנים שהזכרת של 2-2.5 אינץ חובה להמיר את הסרטים לפני. גם בטאצ' צרך להמיר את הסרטים.

tweeg

New member
או אם האיאודיו

http://www.dapreview.net/news.php הוא ממש טיפה יותר גדול מה605 ולדעתי זה טיפשי לפסול אותו בגלל זה לך תראה אותו במציאות ותגיד אם הוא גדול מדי,ותבדוק גם משקל

יאיר B

New member
אפסון זה לא מדפסות?

רמקולים מובנים בדרך כלל גרועים. לא תקבל בשום מקרה איכות של אוזניות ברמקול (זה בערך כמו בסלולארי).

למעלה