נגן ה ZEN STONE PLUS > התרשמות

נגן ה ZEN STONE PLUS > התרשמות

אני מביא פה תמונות שצילמתי מהנגן החביב עליי ה ZEN STONE PLUS העיקרון נגן MP3 בשבילי צריך להיות קל וקטן ופשוט לשימוש. מסכים גדולים שמשמשים לוידאו דווקא גורעים מיתרונות נגן שמשמש רק לשמיעת מוסיקה בריצה הליכה וסתם בבית. מצאתי נגן שמתאים לכך ובשימוש שאני עושה לו כבר כמה חודשים בודדים הוא מצוין ובעל איכות מוסיקה מצויינת במיוחד עם אוזניות ה CX300 יתרונות: היתרון הכי משמעותי הוא הרמקול הפנימי בעל עוצמת קול ואיכות נהדרת שמתאימה בהחלט לשמיעה בבית ללא אוזניות איכות קול של קרייטיב זמן סוללה מוצהר של 20 שעות קל משקל וקטן מאוד קליפס לחגורה מכנסיים שמצויין לריצות והליכות בחוץ . אין צורך למצוא מקום כמו כיס או רצועת החזקה. תוכנה מאוד פשוטה להפעלה . כולל גם תוכנת RIP מאלבומי CD בליחצת כפתור אחת. סטופר ושעון מובנים במכשיר + רשמקול + רדיו. חסרונות: אינו תומך בעברית ( אבל התוכנה שבאה איתו כוללת חיבור לאינטרנט ומציאת אלבומים עיבריים והתמרתם אטומטית לשמות באנגלית) סדר השירים מסודר על פי ה ABC כך שאם רוצים שהסדר של האלבומי ה CD ישמר יש להצמיד לפני שמות להם 01 02 03 וכדומה. רדיו לא רגיש במיוחד.

שכחתי לציין - הנגן הוא 4G ועולה בארץ כ400ש"ח

אני קניתי דרך האינטרנט ב380 ש"ח. גיל.

יאיר B

New member
כמובן שיכנס למאמרים.

על הסיקור. מה רואים על המסך שלו בתמונה האחרונה?

תצוגת השעון. התצוגה מופיעה לאחר זמן...

שאתה קובע מראש וזאת לאחר התצוגה של נתוני השיר שגם את הזמן ניתן לקבוע מראש. כלומר לאחר הקשה ותיפעול המכשיר יש למספר שניות אותה התצוגה > לאחר השהיה מסויימת תתחלף התצוגה לתצוגת שעון > ולאחר מכן כיבויי התצוגה לגמרי. אלו שני זמנים נפרדים שיכולים להיקבע מראש - עד 30 שניות לכל זמן. יש גם אפשרות לתכנת כך שכיתוב התצוגה יופיע ב180 מעלות הפוך בצורה קבועה כך שאפשר להשתמש במכשיר גם הפוך - אולי טוב כדי לשים את המכשיר על החגורה בצד שמאל. אפשרות נוספת שיש למכשיר - לחצן שאתה קובע מראש מה יהיה מראש- להפעלת/כיבויי הרמקול או להפעלת/כיבויי הרדיו, או לתצוגת סטופר ושעון וכדומה. בנוסף - הרמקול מופעל מראש בהוצאת האוזניות. במקרה של מצב רדיו - שהאוזניות משמשות כאנטנה - צריכים להפעיל אותו מהתפריט או מהלחצן שקבעת מראש שיהיה מוקד על הפעלת הרמקול. גיל.

stardust19

New member
לא אוהב את הקטע של הפעלת רמקול אוטומט

האפשרות הזאת הייתה אצלי עוד כשהווקמנים היו פופולאריים (כן לא היו אז נגני MP3) וזה תמיד הרגיז אותי כאשר מוציאים אוזניות מופעל רמקול. בד"כ דברים כאלה באים עם חיבור אוזניות גרוע. מקווה שלא כך המצב בנגן זה

מה הקשר בין פונקציה בתוכנת הנגן לבין חיבור..

אוזניות גרוע? אלו שני דברים שונים-אחד תוכנה ואחד חומרה. ובנוסף תחשוב - אם הנגן היה בלי רמקול האם היית מוציא את האוזניות בזמן הניגון? ( ובמקרים רבים, האם היית מוציא את האוזניות גם אחרי השימוש ?) את הפוקציה הנ"ל עשו בחוכמה בגלל שאם אתה מוציא את האוזניות בזמן ניגון הדבר הסביר ביותר שרצית לעשות הוא לשמוע עכשיו ברמקול במקומן. ואם הפונקציה הזאת לא הייתה קיימת היית צריך ללכת לתפריט לנווט בתוך התפריט ולהפעיל אותו משם - פעולה שסתם דורשת זמן ומעיקה. לכן לדעתי סביר שהעדיפות הראשונה היא החכמה והנכונה - להפעיל את הרמקול אוטומטית ברגע ניתוק האוזניות. גיל.

stardust19

New member
לא רואה איפה משתלב פה הקטע של התוכנה

וכן אני תמיד מוציא את האוזניות אחרי השימוש. למה? כי אני בחיים לא מסובב את הכבל של האוזניות מסביב למכשיר-> זה גורם לפעמים לניתוק של ההחלמה בין הכבל לאוזניות. אבל זה רק אני
ולגבי האפשרות. אני עוד פעם אומר: בד"כ הפונקציה הזאת מגיעה עם חיבור אוזניות בעייתי (זה עובד מ' פעמים ואח"כ אתה מתחיל לשמוע צריבות באחת האוזניות ומסובב את המחבר. נוח? אני לא חושב). וגם אם אני הייתי מתכנן את זה הייתי משלב כפתור יעודי לצורך זה, הרי לא כולם רוצים לשמוע את המוזיקה שלך (ד"א זה רעיון שחברות סלולאר לא רוצות להשתמש בו, לא יודע למה) בכל מקרה, העדפה אישית שלי היא לא ללכת על האפשרות הזו (שים לב לא על המכשיר אלא על הפונקציה הספציפית הזו)

פונקציה זאת חלק מתוכנה וחיבור זה חומרה...

לכן אם אתה אומר ש"בד"כ הפונקציה הזאת מגיעה עם חיבור אוזניות בעייתי " אתה למעשה קושר פונקציה בתוכנה עם בעיה בחומרה אבל אני לא רואה קשר בין השניים. מצד אחד אתה כותב שאתה מוציא את התקע של האוזניות באחסון ומצד שני אתה כותב שאתה מודע שהוצאה החנסה של האוזניות עלול לפגום בחיבור. בכל מקרה אם אתה לא חייב להוציא את האוזניות בכל פעם שאתה רוצה רמקול, כפי שאמרתי, כי יש כפתור שניתן לתיכנות להפעלת הרמקול או לחלופין גישה בתפריט ל OFF/ SPEAKER / ON גיל..

למעלה