נגמר!

HoNeYyYy

New member
נגמר!

חזרתי אתמול מהטיול השנתי האחרון שלי עם הבית ספר,היה מענה ומהנה האוכל היה בקושי אכיל,המסלולים היו מעיקים,הלילות היו קרים,כל הגוף שלי תפוס,אני בקושי יכולה לדרוך על הרגליים... אוף כמה שאני אתגעגע לקיטורים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כיף לך..

לנו ביטלו את הטיול...אוף, הטיול האחרון והוא בוטל!!איזה דיכאון...אפילו חצי מהתלמידים לא שילמו אז ביטלו ובמקום זה עושים לנו טיול ג'יפים של יומיים....לצערנו הרב נסתפק בזה לצורך הסיום הפינאלי...

RoMik

New member
אוף זה ממש עצוב שביטלו לנו אותו ../images/Emo7.gif

אני ממש חיכיתי לזה ..למרות שהמסלול לא היה מי יודע מה.. בכל זאת טיול אחרון!! טוב נצטרך להסתפק בטיול ג'יפים (שחזור עובדה)

GGOODD

New member
לנו הטיול היה דווקא פיצוץ

היה לנו כבר טיול בנובמבר... לאילת המסלול הכי ארוך שלנו היה שעתיים וגם הוא היה דיי מישורי... היה ממש מהנה, כל הלילה חגגנו (עם כל מיני עזרים) וכל הבוקר הרצנו קטעים... מה שכן אני באמת מאוד אתגעגע לכל הטיולים השנתיים האלה, זה יהיה לי מאוד חסר :(

RoMik

New member
לנו אי אפשר לעשות טיול לאילת ../images/Emo8.gif...

כי אנחנו גרים באילת!!

shirakl

New member
באמת תמיד תהיתי לאן נוסעים האילתים

בטיול השנתי של כיתה י"ב... הרי אצל כולם זה הכיף של העולם שבכיתה י"ב נוסעים לאילת... אז באמת, לאן אתם נוסעים בטיול השנתי שלכם?

shirakl

New member
גם לנו היה טיול לאילת...

וגם שלנו היה בתחילת השנה.. היה ממש כיף!!! אין כמו הטיול השנתי של כיתה י"ב!!!

שנוני

New member
גם אצלנו

היה טיול פיצוץ שלושה לילות ארבעה ימים בבית מלון מעולה מסלולים הכי מהנים כל המגלשות והחבלים האלה ולילות אוך.... הלילות באילת..... הגעגועים (לאילת)

אצלנו...

באילת....בכתה י'א הטיול היה לגולן ולחרמון...והשנה רצו לעשות לנו איזה טיול שטח כזה במדבר יהודה...

gaya123

New member
אצלנו היה טיול לאילת כבר בכיתה י' ,

אז ההתלהבות מטיול לאילת עברה כבר אז..... למרות שהיה טיול פצצה!! שנה שעברה נסענו לחיפה , ישנו במלון "מרידיאן" ועכשיו כבר לא מקבלים שם בתי ספר..... השנה אנחנו נוסעים ל"פקיעין" , 1-3 באפריל..... המורים שלנו הולכים לסבול!!

shirakl

New member
בית מלון???????

איזה כיף!!!!! אנחנו ישנו באוהלים 2 לילות בלי מקלחת בכלל, ובלילה האחרון ישנו באכסניה עלובה שהאוכל בה היה יותר מגעיל מהאוכל שהכנו בעצמנו בשטח...

למעלה