נגמר פורים...יש!!!

הכירו את הלוגו שלי

אחותי זה פשוט תפור לי על הקיר במספרהה אחותי את מוכשרת ברמות גבוהוות

עונה../images/Emo70.gif

איך עבר הסופ"ש הארוך כולל ראשון? -היה כיף לגמרי! וגם הזוי לחלוטין.... האם התחפשתם, ואם כן למה? (רק נראה לי או שהפורום התחפש למת?..) -התחפשתי ואפילו זכיתי בתחרות תחפושות במקום שני
אבל אני לא אגלה למה כי זה בדיחה פנימית ואתם לא תבינו:) כמה אזני המן טחנתם בסה"כ? -הרבה...... יש לי חולשה למאכלי חג מסורתיים
היו מסיבות שוות? -לא איפה שאני הייתי...

וטוב שנגמר כבר החג הזה!!

איך עבר הסופ"ש הארוך כולל ראשון?יותר מדי בילויים ירושלמים..מעיק. כמה אזני המן טחנתם בסה"כ?אפילו לא אחת
היו מסיבות שוות?הייתה אחת..בחמישי
תמונות?...ממממ...אין לי אחת מעניינת...

EdisonGirl

New member
לא זוכרת כמה אוזני המן אכלתי...

בערך 10, או טיפה יותר.. לא היו מסיבות שוות- לא בזמן שרציתי לצאת, בכל אופן. ו..התחפשתי [יחד עם שאפ] ל..גלאי פדופילים מהלך
- זה מה שדרשו ממני בדוג'ו..

שאפולי

New member
והיו פדופילים! אוח כמה היו..

ואיזה חמוד ההוא על האופנים????????? אוף

Shaycus

New member
עד שבת בערב עבר חלק..

בלי תחפושות, סתם משלוחי מנות מהלב, הרבה שוקולדים והרבה אהבה.. ואז הלכתי לאיבוד עם החברה ביער.. לא כיף :( תאמינו לי שאני את הלקח שלי למדתי וטיול שטח אני לא אעשה יותר בשנה הקרובה.. איזה חוסר אחריות :(

Shaycus

New member
אם אני אגיד

אני אעשה פדיחות לעצמי סביר להניח אז אני אוותר.. תאלצי להסתפק במשפט חכם i have pade my dues time after time i have pade my sentence but comitted no crime.

Shaycus

New member
ה pade

באמת נראה לי קצת מוזר..אבל לא היה לי כח לברר אם זה איות נכון ובקשר ל committed, את סתם קטנונית :)

flutter girl

New member
אין בזה שומדבר קטנוני

אבל צא מנקודת הנחה שאם הPaid היה ככה, לא הייתי מתקנת את הCommitted. זה היה על הדרך.

למעלה