נגמר הפרק!!!!

קארין14

New member
עוד..

וכדי שזה לא יהיה צפוף אני יתחיל מההודעה הראשונה של התמונות

אני עצובה יותר מנילי!

נילי כיף לך לעומת מצבי האנוש!!!! את מעט לא רואה אני לא רואה בכלל ובקושי שומעת!!!!! תארו לעצמכם מזה!כל קול וקול לנחש מי זה? מילה לתרגם זה לא בעיה אבל לזהות קולות?? לכן אני על סף התמוטטות עצבים אני מקווה שזה יעבור עד מחר אם זה יעבור אני יודיע! אההההה ועוד משהו היום אני ואחותי וליאור היינו בפארק המיים שפים עד 12 בלילה איזה כיף היה !!!!! אבל רציתי לעשות היום ב-12 בלילה הודעה גדולה כזו שעוד חודש מתחיל דרך המורדים בארץ אבל לא הספקתי אז אני כתבתי עכשיו! אז ביי ביי ולילה טוב לכולם ואל תחשבו שאני ילדה שמקבלת התקפי עצבים מהר היום זה מקרה חריג! נ.ב תודה ענקית לבן על שסבל אותי ואת הקליפ סוויט בייבי במשך שבועיים שלמים! תודה בן

cHiKiNoNo

New member
../images/Emo179.gifלכל חברי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif

די!!! זה כבר מעצבן ומעציב
איפה התקצירים??? בלעע, אתם נותנים תמונות
, יפות ונהדרות {בנחהה
} אבל מה עם תקצירים?! רק בגלל זה אין לי כוח להישאר עד 2:00 בלילה לראות "המורדים" בשבוע האחרון, כי אין לי מושג מה קרה בפרק הקודם ואני יודעת שאני לא אבין מה אני אראה בפרק היום... ונילי, רז.. רז, לוידעת, נעלם לאנשהו
, אבל.. תנו תקצירים, בחיי, אני חייבת
גרסיאס מראש.

cHiKiNoNo

New member
רז, אני קראתי את זה..

סתם אמרתי בצחוק לגביי ה"העלמות שלך לאנשהו"
.. אבל די.. אני מתה לתקצירים.. עם כל הכבוד שאני מתה על הפורום הזה
- אני {ועוד כמה, אני מניחה} לא ממש יודעים הכי טוב ספרדית וזקוקים לתקצירים. אוןןןןן אמיגווו אס טודוווו אל קמינו לההה לוזזזזזז.. {*סורי, אני במתקפת שירי Senales, המבינים מבינים*}

ספרדית... ספרדית...

אני לא למדתי באיזשהו קורס או משהו, פשוט סדר היום שלי כולל רק את ערוץ ויוה אז... ואגב, הודעה משמחת לך ואני מקווה שלאחרים: היום ומחר יהיו הפינות האהובות כלומר תקציר מפורט + תמונות + פגישה

שלום לכולם!!!

אני מאיה! תגידו אתם יכולים לשים לי תקציר כי ראיתי רק רבע שעה מהפרק אהה ומה הראו שהיה את השיר Pretty boy ?

למעלה