נגמר הכח

coral37

New member
נגמר הכח

קשה לי מאוד. ביום חמישי אני הולכת לפגישה הרביעית, אני יודעת שזה לא אמור להשתנות בבום..אבל מאז שהתחלתי את הטיפול אני מרגישה מנותקת. קשה לי להסביר, כאילו בזמן שאני באמת.מנסה לצאת מזה חצי ממני עושה הכל בדיוק ההפך, ובכוונה. אני מקשה על עצמי ומענישה ומענישה. ובאיזה שהוא מקום זה לא מגיע לי. אבל בכל זאת ממשיכה. אני מצטערת. שאני הולכת לוותר, אני לא יודעת אם זה שווה את כל המאמץ ההסתרה והכסף, אני לא יודעת אם אני שווה את כל זה.אולי אני פשוט צרכה להפסיק לנסות לקום ואז, יכול להיות.. שלא יהיה לי יותר לאן ליפול. אולי פשוט אני צרכה ללחוץ לזה את היד במקום לנסות לשים לזה רגל. אני מבקשת סליחה. סליחה לעצמי שאני מוותרת כנראה..סליחה למשפחה שאני פחות איתם וסליחה לסובבים אותי, שקצת פחות אכפת לי מהם.. שאני פחות דואגת, פחות עוזרת. וסליחה ענקית לאלה שתומכים ואני פשוט נסגרת..מפסיקה לשתף. כרגע אני מרגישה קצת רע, עשיתי לעצמי רע. ואני אשמה. אולי זה משהו שיעבור עם הזמן.. אולי כל מה שאני צרכה זה זמן. באמת שיכול להיות שיהיה בסדר, נגיד. מאחלת לכולכם בהצלחה ושולחת חיזוקים..אני מעריצה את הכח שלכם.

קולדון

New member
היי יקרה,

כמו שכתבת.. וכמו שאת יודעת, זה אכן לא משתנה בבום.
והמחשבות המנוגדות שרצות בראש, זה חלק מהעניין.

וזמן, זמן זה לא משהו שאת צריכה... כי זה לא משהו שעובר עם הזמן, זה משהו שעובר רק אחרי מאבק אקטיבי והמון עזרה בדרך.

תחשבי על זה ככה, אם בכל מקרה את חושבת שלא תצליחי, מה אכפת לך להמשיך לנסות? מה יש לך להפסיד?

[ואל תגידי שכסף... כי נכון שמשקיעים כסף בטיפולים וזה לא מובן מאליו ולא מעט, אבל גם לתחזק את המחלה עצמה עולה כסף. גם אם את אנורקטית שלא אוכלת כלום וכביכול הכי "חסכונית" שרק אפשר, הטיפולים בנזקים של אנורקסיה מאוד מאוד יקרים, מניסיון]

amit813

New member
היי

שלום קורל, אולי תנסי למצוא את החיזוק ואת המקום שעוזר ומרים ממי שמוכן לעזור, את המלחמה הזו מאוד קשה לעבור לבד.. זו תיהיה דרך ארוכה אבל נשמע שכבר התחלת אותה. כולנו שמים לעצמנו רגלים, אולי מתוך הרגל? אולי ביגלל שזה פשוט מה שאנחנו יודעות לעשות... תנסי להוכיח לעצמך שאת יכולה, שאת שווה את זה. ואני בטוחה שאת כן. טיפול זו כבר התחלה, זה כבר כיוון טובי. האם את מרגישה שהטיפול עוזר? מקדם אותך איכשהו? גם אם זה רק במודעות הקטנה ביותר.. יש שוני בין לפני לאחרי הטיפול? מחזיקה אצבעות.

amit813

New member
היי

שלום קורל, אולי תנסי למצוא את החיזוק ואת המקום שעוזר ומרים ממי שמוכן לעזור, את המלחמה הזו מאוד קשה לעבור לבד.. זו תיהיה דרך ארוכה אבל נשמע שכבר התחלת אותה. כולנו שמים לעצמנו רגלים, אולי מתוך הרגל? אולי ביגלל שזה פשוט מה שאנחנו יודעות לעשות... תנסי להוכיח לעצמך שאת יכולה, שאת שווה את זה. ואני בטוחה שאת כן. טיפול זו כבר התחלה, זה כבר כיוון טובי. האם את מרגישה שהטיפול עוזר? מקדם אותך איכשהו? גם אם זה רק במודעות הקטנה ביותר.. יש שוני בין לפני לאחרי הטיפול? מחזיקה אצבעות.

amit813

New member
היי

amit813

New member
ס ל י ח ה

נלחץ לי מלא פעמים. אם מישהי יודעת איך למחוק זה יעזור.

אני יודעת

אבל גם כשאני לא כאן לא צריך להלחץ מזה...

coral37

New member
הי לכן.. תודה על התגובות..לב

אני לא חושבת שיש שינוי . אולי תקווה..באיזה שהוא מקום הצד שפחות רוצה לשתף פעולה ממש חונק. ואת האמת ש..כן טוב.
אני מרגישה כמו כדור שנאבד מתחת למיטה, רואה שדואגים לשלומו אבל עדיין נשאר מתחת למיטה.. מתבונן ברגליים שהולכות מצד לצד.. אבל הוא נשאר שם.. ללא תזוזה, בשקט מופתי שכזה. טיפה מאוכזב אפילו, מעצמו.. שאין לו אפשרות להתגלגל קצת לכיוון. באיזה שהוא מקום הדברים הנכונים נראים לי שגויים כרגע.. אני לא באמת בטוחה מה אני רוצה כבר. יכול להיות שדווקא השלב שהייתי בסוג של הכחשה נתן לי דרך התמודדות קלה יותר עם המצב. כי עכשו נגיד, המילה לוותר נשמעת כואבת יותר, אולי כי אני באמת יודעת על מה אני מוותרת, על עצמי.
הטיפול כן נתן לי תקווה, אולי תקווה לא הגיונית שכזאת..כ י זה הרגיש לי נכון ללכת ולנסות.. כמו נקודת ציון מקסימה ומרגשת שפתאום יש אור בקצה המנהרה והוא לא נדוש בכלל כי הוא אור שמש אמיתי , לא איש עם מצית או פנס של רכבת. אבל אני רגילה לטעות,המון נגיד.
אני לא חזקה, ובטח.. הפסדתי. כולם יגידו שזה הכי קל לוותר, אבל ממש לצד ה"קל" הזה יש משהו קצת עצוב.. תקוות שווא, נגיד.

דימוי עצוב,

הכדור מתחת למיטה.
אני חושבת שהרבה מאיתנו מכירות את חוסר הכוחות הזה, שמרגיש כאילו אין לך יכולת לשנות את מצבך בשום צורה, אין אפשרות לזוז לשום כיוון, ולמרות שרוצים שינוי, אין כוחות לייצר אותו, רק לקוות שמישהו יצליח להציל אותנו מעצמנו...

אני מקווה שלא הפסקת כבר את הטיפול.
אם כן, אני מקווה שתצליחי לחזור אליו.
זו לא סתם תקווה, טיפול באמת יכול לשנות את החיים שלך.

קורל

זה לא קל להיות בתהליך של שינוי, וזה בסדר להגיב אליו בניתוק. זה מנגנון הגנה, לא קל לוותר על מה שהחזיק אותך עד כה.
מקווה בשבילך שתאספי מספיק סבלנות לתת לטיפול צ'אנס. אני מאמינה מאוד בכח של זה לעזור ולעשות לך טוב יותר.

למעלה