נגמר הכח.

numb77

New member
נגמר הכח.

שלום. כבר כתבתי פה כמה פעמים.. אין לי כח יותר להתמודד עם עצמי. אני אמורה לקחת כדורים ואני לא יודעת לבלוע. אני הולכת לטיפול פסיכולוגי שלא עוזר לי. החיים שלי מתפוררים לי מול העיניים ואין לי דרך לעצור את זה. האם אישפוז זה הפיתרון בכדי שמישהו יעזור לי 24 שעות בלי להשאיר אותי להתמודד עם השיגעון לבד?

גרא.

New member
numb77,את בעיית חוסר היכולת לבלוע כדורים,אפשר

לפתור בפשטות.או על ידי ריסוק שלהם לחתיכות קטנות,ואז לשתות עם נוזל,או לבדוק עם הפסיכיאטר שלך,אם יש את התרופה הזו כנוזל. אישפוז אמור לתת לך סביבה מוגנת ותומכת בשעות היום והלילה,אלא שבפועל,יש הרבה מאד ביקורת על הדרך שהדברים נעשים או אמורים לעשות.יכול להיות שאשפוז יום,יוכל לעזור לך.אם כי גם כאן,יש לרבים לא מעט השגות שליליות,וחשוב שתהיי מודעת להם.מה עם המשפחה שלך? תוכלי לקבל עזרה ממנה?

numb77

New member
את כל הכדורים ניתן לרסק?

פריזמה אפשר? ויש אותו בנוזל? לגבי המשפחה- הם ממש לא עוזרים.. ההפך, הם רק מגריעים את המצב. ומה הכוונה באישפוז יום?

כדורים:

ניתן לרסק את אלה שמגיעים כאבקה דחוסה (נגיד כמו אקמול או אופטלגין) ואת אלה שמגיעים בקפסולה - (נגיד כמו אנטיביוטיקה) פותחים את הקפסולה ואת התוכן שלה מערבבים עם מה שיעזור לך לבלוע וזורקים את המעטפת.

Shazi

New member
אם מדובר בכדורים

אנטי פסיכוטיים (סתם ניחוש, אני לא מכירה אותך)- קיימות תרופות הניתנות דרך זריקה, פעם בשבועיים או פעם בחודש, ולא צריך לבלוע שום דבר. בנוסף, הזריקה נקלטת במערכת מאוד מהר ופועלת לאורך זמן. אם מדובר בסוג אחר של כדורים, באמת אפשר לרסק או לפורר

למעלה