נגמר החופש....

לי28

New member
נגמר החופש....

זהו נגמר... קבלתי הודעה מחר חוזרים לשגרה ככה כל כך מהר... שובבי - זהו החליטו מחר כבר להכניס אותי לתא (מעניין מה יהיה גודלו) כל כך מהר... רק התחלתי להנות ממכם, הפורום, הלילות, הריחות של הבוקר המאוחר... טוב אז נפגש כבר... בזמנים הפנויים אולי זה טוב עוד היו מעיפים אותי על כל הרעש שלי פה פתאום (סתם ליהי בצחוק יקרתי - את יודעת שאני מתה עליך ) לי28

מילקי1

New member
עעדיף מאסר בפועל עם עבודת פרך...

אז מה יקירתי? כלא? היית מתה...בכלא אפשר לגלוש לפעמים... מצד שני, אחרי שיחלוף הקריז אולי החיים יראו קצת אחרת ומי יודע - אולי אפילו תגלי שיש חיים אמיתיים שם בחוץ... ד.

לי28

New member
מילקי1 היקר...

אני רק חוזרת משם... אומרים דברים שרואים מכאן לא רואים משם...לא יודעת אולי זה נכון אחרי 4 ימים מופלאים כאלו של שלווה ורוגע.. אבל אולי... תודה.

מילקי1

New member
שלווה ורוגע בעיני המתבונן

כל אחד מוצא את השלווה והרוגע ולדעתי זה מתחיל ונגמר בתוכנו. מצד שני, כמובן שבוס העומד מאחורי העורף הוא עוכר שלווה פטאלי אז כנראה שגם את צודקת... ד.

sovav.

New member
מה באמת??????

חחחחח אני עם הפה הגדול שלי חחחח מה באמת התקבלת (חחח איזה פראיירים הם , עוד לא יודעים מה עומד ליפול להם במשרד חחחח מכורת צא`ט) אני שמח שסוף סוף יוציאו אותך מהבית, אם לא למכולת אז לפחות לעבודה. אז שיהיה לך בהצלחה ( התכוונתי בהצלחה עם המחשב החדש שלא יתקע לך הרבה פעמים כשאת בצא`ט .... ) ממני sovav.

לי28

New member
sovav יקירי...

אמרו דברים טובים חוטפים מהר... חחחחחחחחח

למעלה