נגמרו לי המילים!

המציאות עצובה מאוד אבל זה נכון.....

בהרבה מקומות ישראלים מוציאים שם רע למדינה שלנו (לא שהיא כזאת טובה) אבל עדיין. ממש חבל. שבת שלום

sampl45

New member
בתאילנד היכן שהוא

זה רק חלק ממצגת ששלחו לי על הישראלי המכוער

רינת24

New member
זה צולם בפיפי פרינסס ב 2002

זה היה שם לתקופה קצרה אחרי טראומה עם כמה ישראלים שכמעט חרבו להם את המלון ואז הוריד את זה

sampl45

New member
השלט אולי ירד

אבל הגישה לא השתנתה. היו לי בעבר כמה מקרים כשהגעתי למלון די יקר , הפקידות בקבלה קלטו את המראה הישראלי שלי ומיד שאלו מהיכן אני. כששמעו מישראל טענו שהמלון מלא ואין חדרים פנויים. מיותר לציין שהמלון היה חצי ריק . זהו אינו מקרה בודד . יש לי ידידה תאית שמנהלת גסט האוס וגם היא טוענת שברוב המקרים היא לא מקבלת תיירים מישראל. אין לנו להלין רק על עצמנו. לא נראה לי שבקרוב המצב ישתפר .

דגנית

New member
לצערי זה קורה גם בהודו..

יש מלונות וגסט האוסים שאין אליהם כניסה לישראלים. ברגע שרואים את הדרכון.. המלון פתאום מלא. את האמת? היו מקומות שהבנתי למה הם עושים זאת. פעם אחת.. אני כישראלית, ארזתי תיק לפנות בוקר בעצבים, ועזבתי גסט האוס בגלל הרעש והבלאגן של הישראלים. ולא הייתי היחידה..

shmuel778

New member
תישמעו סיפור עצוב .

זה קרה לפני 12 שנה באודאיפור שבהודו . התארחתי באחד הגסט האויסם בעיר . בלילה הפריע את מנוחתנו קבוצת ישראלים ששהתה במלון וכול הלילה הקימה רעש ומהומה .ולמרות בקשות חוזרות הדבר נמשך . בבוקר הייתי עד לשיחה עם מנהל המקום שסיפר שלצערו , למרות כול הרעש והמהומות , הישראלים הם רוב התיירים המגיעים אליו . הוא הסביר , שוב לצערו , שהוא חושש להעיר בנחרצות לאנשים שכאלה שעושים רעש מחשש שישראלים יפסיקו לפקוד אותו והא יאבד את עיקר פרנסתו . עצוב , עצוב מאוד . מאז , לצערי , נראה לי שהמצב רק התדרדר . אישית נתקלתי בתופעת סירוב אירוח ישראלים גם בהודו , גם בנפאל , גם בתאילנד ולא חסרים סיפורים על חברה שלנו שמתארחים בקפריסין , תורכיה וכו' . ושוב , כול מה שנותר לי לעשות , כאשר הגעתי למקום שהסביר לי שהוא לא מארח ישראלים היה להשפיל מבט ולעזוב . אני לא כזה . ואני יודע שגם רבים אחרים וטובים מתנהגים בכבוד לאנשי המקום , אך מספיק המיעוט הזה שמשאיר רושם רע כדאי להשליך על כולנו . להגיד שאני רואה פתרון לבעיה ? עם כול האופטימיות שלי , נראה לי שזה אבוד .

דגנית

New member
אני מקווה שלא אבוד, אני מקווה שדברים ישתנו..

אני מקווה שאפשר יהיה להינות בגסט האוס בכייף בלי להתעצבן מרעש ובלאגן ועשן של ישראלים.. וזו הפרנסה שלהם ולכן הם מוכנים לסבול.. מעין מעגל כזה, שמעניין מתי ישבר ויפסק. חברה.. שנראית אירופאית, שטיילה עם אירופאים סיפרה לי על הבושה שהיא הרגישה כאשר אמרו לה שהיא לא יכולה להיכנס לחדר עם חברתה הגרמניה, כאשר ראו את הדרכון שלה. בסוף בשיחה רגועה העניין שלה סודר [החדר כבר היה רשום על הבחורה השניה..] אבל הבושה נשארה.

sailor

New member
ביו בך כל הישראלים המטיילים בעולם

זה מיעוט, אבל חרא נוטה להתרכז בערימות, אז יש מקומות שבהם זה מפגע.

למעלה