נגמרו הרעיונות

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
נגמרו הרעיונות

בא לי לחזור לצייר סיפורים, אבל נגמרו לי כל הרעיונות הקטנים. (גדולים אשאיר לאחר כך, קודם שהקטנים יעבדו. גם בינתיים זה לא צריך להיות מתוחכם, סתם חטיפים שכאלו) אם אני מוצאת משהו, בסוף מסתבר שהרעיון שטחי מדי בשביל הסיפור.. איך עושים ג'וגינג קל ליצירתיות?

ג'וגינג ליצירתיות

תתחילי מדברים פשוטים, סתמיים. קומיקס של ממש אולי לא יצא מזה, אבל זה יכניס אותך למוד של ציור, וזה גם פתח לרעיונות. הנה דוגמא לתרגיל מהקורס שאני לומדת בו עכשיו (בכלל, יש לי מורה מדהים! הוא מצליח לתת לנו תרגילים שפשוט מוציאים את המיטב מאיתנו. תענוג אמיתי!): קחי דף גדול וציירי עליו קומיקס (10-20 פריימים) שמתאר את הדרך שלך מהבית לעבודה/לימודים. זה נשמע משעמם בטירוף, אבל אני יכולה להגיד לך שאצלנו בקבוצה יצאו מזה דברים מדהימים! חישבי על כל השלבים בדרך, חישבי על חלוקת הפריימים, על הצורה שלהם, על זויות ה"צילום" וכל הדברים שחושבים עליהם כשעושים קומיקס. התחילי מסקיצה בסיסית, ואח"כ התחילי לעבוד על הפרטים וכו'.

ailag

New member
יש לי בראש משהו כללי

עכשיו, האם יש לי אומץ להשקיע בציור לפני המבחן של יום חמישי? (מבחן קל יחסית, אל דאגה) באמת תרגיל מעולה, הוא העלה לי כמה רעיונות לראש. המקרה בו יצאתי לחניה (גרה בקומה חמישית כן?) וגיליתי ששכחתי את התיק למעלה, כל סיפור ההתעוררות שלי (אי-ההתעוררות שלי
), זה שאני יורדת במדרגות כמו ילדה קטנה.. מאז שכתבת את ההודעה זה מבליח לי בראש בפאנלים פה ושם, מסדר את עצמו. בינתיים גיליתי שאין לי עפרונות בבית החדש (הקשקושים שלי הם בד"כ בעט הראשון שאני מוצאת) וממילא הפאנלים שעולים בראש יפים בהרבה ממה שאני יכולה לצייר
אבל יהיה! בקרוב! נ.ב. עפרונות אין אבל צבעים זכרתי לקחת! ולא סתם, אלא צבעי עיפרון שלא נסרקים טוב בד"כ. נו שוין.

ailag

New member
טוב, פה יש עפרון

אבל אין סורק. אז יכאבו לך העיניים מהמצלמה בסלולרי שלי (+ auto contrast). ציור של רצה במדרגות (אבל לא כמו ילדה קטנה .. אני קופצת מעל לאחרונות כמו ילדים, צריך לראות איך מציירים את זה) (וכן, הפרופורציות של ילדה שם זה בכוונה ולא מספיק) וציור של מגלה שתיק הצד לא עליה. נ.ב. למי שתהה, בקאבום קפצתי מעל מדרגות כל הזמן כמו ילדים לא כי ככה תמיד יוצא, אלא כי זה מהיר יותר.

ידעתי שזה תרגיל שווה ../images/Emo9.gif

מחכה לראות תוצאות (ולא בצילום מהסלולרי)

למעלה