נגמרה לי הבטריה מממממממממ מה עושים ?
פ פ ו מ ל י ת New member 23/8/04 #3 בפעם הבאה דורסל מה קרה אייב? דבר איתנו. ונריסה, מה נהיה לך? לדחוף? האיש הוא דום! (לפחות עד שזוד תופס אותו..)
בפעם הבאה דורסל מה קרה אייב? דבר איתנו. ונריסה, מה נהיה לך? לדחוף? האיש הוא דום! (לפחות עד שזוד תופס אותו..)
א אייבורי New member 23/8/04 #5 עונת המלפפונים שמת לב שעונת המלפפונים פה ואני רוצה דווקא קישואים אולי נלך על גזר. <נותן ביס במלפפון וחולם על מיטה רכה>
עונת המלפפונים שמת לב שעונת המלפפונים פה ואני רוצה דווקא קישואים אולי נלך על גזר. <נותן ביס במלפפון וחולם על מיטה רכה>
Z Z o d i a c New member 23/8/04 #6 טוב עכשיו אתה מפחיד אותי.. נהיית ירקן או שאתה סתם נוטה לכיון צדדים רגישים באישיותך?!
א אייבורי New member 23/8/04 #7 יוווווווווווווווווווו ../images/Emo12.gif יש צדדים רגישים בקישוא ? תביא סכין נחתוך לו ת'קצה
פ פ ו מ ל י ת New member 23/8/04 #8 קישוא יהודי? טוב אם אתה כבר חותך קצוות, תביא נרוקן אותו, ונמלא בכל טוב. כוסא מחשי.
א אייבורי New member 23/8/04 #4 לא מניע לי יאללה פדלאה (האמת כמעט אמרתי לך בואי לדחוף לי..אבל אתם כן אתם שם עם הראש הירוק והמחושים....) <מביא כבלים ועושה קלייייר>
לא מניע לי יאללה פדלאה (האמת כמעט אמרתי לך בואי לדחוף לי..אבל אתם כן אתם שם עם הראש הירוק והמחושים....) <מביא כבלים ועושה קלייייר>