נגמרה התוכנית.

Thestral

New member
לא ראיתי../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אני מקווה שאוכל לתפוס שידור חוזר. תודיעו אם יש אחד.

5 0 6

New member
ממש פורום מיתולוגיות.

תתביישו לכם

זה סוג של נושא כאוב

דן בראון חרטטן ברמות. הוא ממחזר בחוסר כישרון, חומר ישן (קונספירציות משנות ה70), מוכר היטב (למי שמתעניין), ודי מופרך. חוץ מזה, הוא גם אמריקאי. לעולם אל תתן לאמריקאים לגוע בהיסטוריה אירופית, אחרת הם יעשו איזה "מלכות גן עדן" או "הרוזן ממונטה קריסטו"/"מוסקיטר". א. אין הוכחות מעשיות לקיומו של ישו או למה הוא עשה באמת, קשה מאד לדעת מה היה שם. אפשר להניח שהיה אדם שקראו לו כך, מה גם שזה שם עברי די נפוץ (ישוע), אבל לגבי מעשיו ומילותיו... חור לבן שכזה. אני נוטה להאמין בקיומו כפי שהוצג באומן ומרגריטה. אינסטינקט. ב. אי קיום של מצוות עשה אינה הופכת אדם לחוטא. אף אחד לא אומר שהוא לא היה חוטא. בגמרא אוהבים לרדת עליו (מסכת סנהדרין הלא מצונזרת, דף ע"ג, נדמה לי. אםם לא שם, אני אחפש בדיוק). ג. יש לי תחושה שעם ישו היה נשוי, הוא היה נזהר קצת יותר ומקשקש קצת פחות. ד. הטמפלרים היו עשירים נורא כי הם. א - המציאו את שיטת הבנקאות הכלל אירופית. ב- קיבלו כסף ואדמות מאצילים שלא יצאו מארץ הקודש. ג- לקחו שלל מאויביהם בכמויות. יש גם טענה שהצי הלרושלי שלהם ביקר במקסיקו, אבל זה גם לתחום הקונספירציות. ה. אין שום עדויות לגבי הגעתה של מרים המגדלית לשום מקום שהוא. יש אגדות להגעתו של כל אדם המקושר לישו לכל מקום שהוא בעולם. ו. הציונים היו קיימים כמעט ללא ספק. בל אגודות סתרים שחושבות את עצמן היו קיימות כמעט תמיד, אז זה לא מוכיח הרבה. וזה היה ידוע עוד לפני המסמכים בצרפת, עד כמה שזכור לי. יכול להיות שהמרובינגים קשורים לישו. אני בהחלט לא שולל. ההוכחות שנוהגים להשתמש בהם גרועות מאד. תיאוריות נוספות טוענות שדוכסות ספטימניה הדרום צרפתית הייתה ממלכה יהודית שנשלטה ע"י צאצאי אחיו של ריש גלותא. גם הן יכולות להיות. אני אפילו מאמין להם יותר.

למעלה