נגמרה השנה!

sok777

New member
נגמרה השנה!

שנת הלימודים תשס"ו [נכון?] תמה. אני עוזב את הכיתה כי עושים לנו כיתות חדשות ודי חבל לי. אני מקווה שיהיה טוב.. אני שמח שיש חופש אבל עצוב לעזוב את הכיתה.. אני עדיין אראה אותם אבל לא ככיתה. איך היה לכם השנה? מה עם הציונים? עבר מהר/לאט? שלי היה שנה בסדר גמור.. ציונים טובים.. אפילו מאוד ועבר יחסית מהר השנה..
פורום אואזיס, אוהב אתכם! סער

ShaniNale

New member
סוף סוף חופשש אבל יש עוד בגרות

בספרות... השנה הייתה בסדר אבל משעממת למדי - מזל שעבר מהר, רק ששנה הבאה אנחנו אותה כיתה, שלא נדבר על זה שיש לי כיתה לא משהו והציונים מצויינים...

LetThereBeLove

New member
וואו, השנה עברה כל כך

מהר. והיה כיף. ממש הציונים היו בסדר, בסדר גמור דווקא. שנה הבאה מארגנים לנו מחדש את הכיתות, ואני מקווה שהכיתה תהיה יותר טובה, כי את זאת לא אהבתי. וכמובן, השנה הצטרפתי לפורום
אז, חופש נעים לכולם. וסער, בהצלחה במשחק!!

sok777

New member
חחחחחחחח איזה חמודה את!!

חולה עלייך
האמת היא שלא נראה לי שנעלה כי הם קבוצה ממש חזקה. אבל ממש. ניצחו אותנו כבר. אבל ננסה. מקסימום יש גם מקום 3-4.

L i l A L o

New member
אוף זה עובר כל כך מהר:(

שנה הבאה יב'. מצד אחד אני רומה לסיים כבר, ומצד שני לא
הממ, הציונים אחלה, אפילו קיבלתי תעודת הצטיינות
וזהו. חופש נעים לכם

RoySupernova

New member
סופסוף...

בשבילי רק היום בעצם הגיע החופש האמיתי כי היום הייתה הבגרות בלשון.. היה סבבה.. דוגרי שנה מאכזבת בבצפר מהגרועות שהיו לי אבל זה ישתפר אני מקווה חוץ מזה עכשיו חייב לבוא חופש לא סתם גדול אלא גדול מהחיים P=

MorningGlory

New member
עכשיו נגמרה../images/Emo3.gif

הייתה היום בגרות בלשון
הייתה שנה טובה, ומהירה
ציונים די טובים להפתעתי. משנים לנו קצת את הכתה שנה הבאה אבל אני מניחה שיכול להיות רק לטובה
חופש מהנה לכם:]]

YOasis

New member
אחח איזה כיף זה חופש!

אבל החופש אני אתחיל לעבוד כדי להשיג קצת כסף... בקייטנה עם ילדים מסריחים ומעצבנים. טוב נו, מה לא עושים בשביל קצת כסף?! :) השנה הייתה די חרא... לא משהו יוצא דופן. אבל העיקר שהגיע החופש והלך להיות טוב! מזל שאנחנו נשארים באותו הרכב של הכיתה כי באמת השנה יצאו אחלה ילדים בכיתה שלי. אבל זה לא כזה חשוב כי בכל מקרה כולם הולכים למסלולים אחרים... וחייבים להיפגש. אנחנו כבר שנייייייייים דוחים את המפגש הזה... אבל בבקשה תעשו שהוא יהיה לפני ה3 ביולי :( ואם לא אז בימי שבת או משהו :/ אני בעד לפני ה-3 ביולי! D:

sok777

New member
ממ מה עם לעשות מפגש ביום רביעי

הקרוב.. ה-28.6? נגיד ב13:00 בעזריאלי?

למעלה