נגמרה החגיגה.

נגמרה החגיגה.

בצער רב וביגון קודר אני מודיע בזאת על חזרתי לארץ הקודש. כן, רק חודש עבר עלי בניכר וכבר את ההודעה הנ"ל אני רושם מביתי בארץ. תודה לכל מי שניסה לעזור, ואם יש מי שאני יכול לעזור לו עם החוויות המעטות שלי - רק תפנו. have a good life ben

Gefen

New member
לא נורא בן.. תתעודד..

סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר..טוב יותר.. טוב יותר.. או אפילו ממש טוב יותר....
נבהלתי לרגע מהפתיחה הטראגית..אז רק רציתי להזכיר לך שתמיד יש מחר להתעורר אליו
אל תשכח את זה לרגע.. שיהיה רק טוב בהמשך...ו-
גפן

סתם טראגי...

ההחלטה לחזור נעשתה בלב שלם ומשיקולים עניניים מאוד. אבל בכל זאת יש צביטה קטנה בלב...

tubi

New member
ben cheer up

ben first of all i would like 2 thake u for your help !!! secong its not so bad-i meanthe main thing is that you r full confidence with your decisionsabout life doesnt mettere whrer are you !!! keep in touch,guy

MARMELAD

New member
אל תהיה דרמה קווין

מי שיקרא כבר יכול לחשוב שאתה עובר לגור בחדר מטר על מטר לשארית חייך. אני בארץ. מבחירה. ונהנה מזה. ברור שכשאני שומע על מועדונים בניו יורק או טיול בטקסס אני קצת עצוב. אבל תאמין לי שכשגפנונה שומעת שאני הולך לעשות סיבוב בת"א גם לה זה צובט משהו. תשמח במה שיש לך. ואל תשכח שאתה זה שעושה את הבחירות שלך בחיים. גיא

Yaniv-DC

New member
הגיא צודק.

ועוד יש לו אזרחות אמריקאית. הכי קל שיכול להיות. כשאני קורא את הפורום האחר שלי, אירוויזיון, והם מדברים על להפגש באאוט ביום ראשון - זה עושה חבל. כל אחד יש לו את הבחירות שלו, ובכל בחירה יש את הדברים הטובים והרעים. החכמה היא למצוא את הטובים. יניב.

קצת פרופורציה...

בסך הכל כתבתי את ההודעה שעתיים אחרי שנחתתי בארץ. מן הסתם קצת שביזות אבל אני שמח שעשיתי את ההחלטה לחזור במקום להישאר ולבזבז סתם כסף. {גם ככה החודש האחרון עלה לי בסביבות ה11,000 ש"חים}. בכל מקרה, אין כמו בארץ ואירופה תישאר תמיד מקום שאפשר לקפוץ אליו לסוף שבוע מפנק. תמיד יישאר לי הדרכון ההולנדי שלי, ככה שאופציה תמיד יש. עכשיו, אחרי +- 24 שעות בארץ הכל נראה אחרת ומקבל פרופורציה של חזרה לשיגרה. ben

למעלה