נגמרה האהבה

לילנד

New member
נגמרה האהבה

שלום לפורום. רק היום גיליתי את הפורום הזה. אני בת 32, נשואה פעם שנייה, עם שלושה ילדים. נגמרה לי האהבה. זה נורמלי?

אטיוד5

Active member
נורמלי בהחלט

בשביל אנחנו פה.

zzz1

New member
זו שאלה שמציקה גם לי

איך היתה ההתחלה? האם אהבת אותו מאוד?

zzz1

New member
ומה לגבי משיכה מינית

האם גם היא דועכת? ומה עושים?

כשסבתא של סבתא שלי התחתנה

אפאחד לא שאל אותה מה היא רוצה, והאם העלם נראה לה מושך מספיק. אמרו לה שהוא שידוך טוב וממשפחה טובה ויש לו מקצוע ופרנסה וכו´ וככה זה היה דורות , וקיים עד היום בהרבה תרבויות (ראה הסרט חתונה מאוחרת למשל). אבל כיום מתחתנים מאהבה לוהטת עם מישהו שמאוהבים בו מעל הראש, ולעיתים זה האיש הלא נכון לחיות איתו את יתרת החיים, אבל גם אם מתחתנים מאהבה, ועם האיש (אישה כמובן אותו דבר) הנכון, אחרי כמה שנים יש שחיקה. אני לא יודעת מהי בדיוק "אהבה" עבורך ? ומה אומר שהיא "נגמרה"? אבל זה שאחרי X שנים ושלשה ילדים, משכנתא ואמא שלו ותשלום לוועד הבית, החיים הזוגיים אינם רומנטיים כמו שהיו, זוהי מציאות מוכרת. מה את שואלת בדיוק, "אם זה נורמלי"כלומר יש מדד של נורמליות? ואם יגידו לך שזה לא נורמלי-תרגישי אחרת?? איך את מרגישה זה הכי חשוב. איך?

לילנד

New member
תשובה לאחותו של שיקספיר

בנושא "אהבה נגמרה" המשך, יכול להיות שלא ניסחתי נכון את ההרגשה שלי, יהיה נכון לומר באמת, שאחרי שנים של ביחד, אחרי עבודה של 9 שעות כל יום, אחרי "משמרת שניה" בבית עם הילדים, זה שוחק וכבר אין חשק לכלום ובמיוחד לא מינית, את זה אני מגדירה "נגמרה האהבה". לפעמים אני מרגישה "לא נעים"? מהX שלי שאין לי כח להתייחס אליו. לפעמים אין לי סבלנות כבר אליו, לפעמים אני מרגישה שיותר קל לי עם הילדים שלי מאשר עם ה-X שלי. הקטע המיני יותר קריטי כי אין לי חשק בכלל.

אולי זו אהבה אחרת? אולי השחיקה

היא רק של העייפות של חיי היום יום. ואני מבינה לחלוטין את העייפות הפיזית שלך של גידול ילדים ועבודה וכל היתר. אבל האם באמת זו הבעיה ? או משהו עמוק יותר בתחושה שלך של הפער בין החלומות למציאות? ואיך הוא מרגיש בעיניין? ומתי ישבתם לאחרונה לשוחח ,לא מול טלוויזיה מופעלת ולא דקה לפני שנרדמים במיטה הזוגית אלא שיחה טובה, כמו פעם, על הדברים שכואבים. לך לו? ובעניין מיניות, ישנן עליות וירידות בחיי אדם, וגם בחיי זוג אבל החשוב שתהיה תקשורת פתוחה, אז בוודאי שאפשר לדבר על זה ופוחתים הכאבים והעלבונות.

לילנד

New member
המשך לאהבה נגמרה?

אחותו של שיקספיר אני אגיד לך לגבי הצפיות של הבן זוג שלי, הוא זוכר אותי בהתחלה איך הייתי מטורפת אחריו, שאפילו הילדים שלי לא קיבלו התיחסות ממני. אבל כל ההתחלות הן יפות, ובפרט שבא הילד השלישי, הדובדבן שבקצפת, הכל השתנה. הבן זוג שלי אומר שאני אישה לא חמה - תרתי משמע. היום אני מתייחסת לחיים בצורה אחרת. היום הסדרי עדיפויות שלי שונים. פעם זה היה הבן זוג שלי, הילדים ואני, היום זה הילדים, אני והבן זוג שלי. התקשורת ביננו על הפנים, המסרים שלנו רוצים להיות בונים אך איך שאנו אומרים את זה אנחנו הורסים. אנחנו מודעים לזה ואנו נמצאים בטיפול משפחתי. אבל בכל זאת, אני לא יודעת להביע את הרגשתי. אני רוצה רק לישון. אני כל הזמן עייפה.

משהו קרה בדרך חוץ מהילד השלישי

את יודעת מה קרה? העייפות שלך מובנת,אבל היא אינה הסיבה. חפשי בתוכך אולי את הסיבה, את המקור, ותביני את עצמך ואח"כ (אולי) גם אותו?

shela1

New member
ולמה היא נגמרה?../images/Emo62.gif

לילנד שאלת את עצמך למה היא נגמרה ,ראיתי את תשובתך לאחותו של שייקספיר, ולדעתי כדאי ושווה להשקיע בזוגיות לפני שזועקים נגמרה האהבה. כדי לשפקר זוגיות כדאי ורצוי לפנות לעצמכם זמן איכות עבורך ועבור בן זוגך. זמן שהוא רק שלכם ללא טרדות יומיום וילדים , נכון זה קשה אבל שווה. אז ניתן לגלות שאהבה קיימת אולי שונה מההתחלה ביחד אולי יותר בוגרת , ואם לא שווה גם לעשות בירור עם בן הזוג על מהות היחסים ולמצוא גם אוזן נוספת לבעיות. מקווה שתצליחי שאלה1 (בן)

לילנד

New member
תשובה לשאלה1

לשאלה1 שלום תודה על ההתיחסות. נעשה בירור עם הבן זוג שלי, הוא טוען ש"אין לי" את זה. את האישה החמה, זו שתחכה לו בפתח הדלת כאשר היא יכנס הביתה ותקפוץ עליו ותחבק ותנשק אותו. אני גם לא אחת כזו באמת. כל הזמן הוא אומר לי, איפה, איפה הימים האלה של פעם, הייתי כל היום מתקשרת אליו, מחכה לרגע רק שיגיע כבר הביתה. את האמת, אין לי זמן לשטויות האלה, אני מרגישה שהתבגרתי, שהיום יש נושאים יותר חשובים שקורים בבית שחשוב להתייחס אליהם. דברים שפגעו בי ובילדים שבאיזשהו מקום גם פגעו בזוגיות שלנו. אנחנו כל הזמן מדברים על זה, אבל לדעתי הוא לא מבין על מה אני מדברת. יש איזה סיפור על אבא ובן מאוד עצבני ומסמרים, מכיר? אם לא אני אשלח לך שתקרא, בכל אופן, בעלי קרא את זה אבל הוא לא הבין את המסר.

shela1

New member
אין על מה../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

אני כאן בפורום כדי לקבל סיוע מחברים כפי שגם את רוצה סיוע מחברים. אז אשמח לעזור לענות מניסיון אישי שלי ומניסיון החיים. אשמח אם תשלחי את הסיפור ונמשיך להתכתב הדואר האלקטרוני שלי הוא [email protected] לשרותך שאלה1

למעלה