נגישות בתאטרון

הדקל2

New member
נגישות בתאטרון

אם אני הולכת לצפות בתיאטרון האם יש נגישות? ואלו? זה פעם ראשונה בשבילי.. אשמח לדעת את כל הפרטים האפשריים שיקלו עלי בהבנת ההצגה תודה רבה

זהבית135

New member
ישנם תיאטראות רבים עם מערכת הגברה

כמו הבימה שמציגה בבית החייל בתל אביב, למשל. באולם הזה קיימת מערכת אינפרא-אדומה, וכדי להשתמש בה את צריכה לשאול בדוכן מיוחד שמיועד לכך אוזניות או לופ (לולאת השראה) מיוחדים ולהיכנס איתם לאולם, וכשמתחילה ההצגה - עלייך להפעיל את האוזניות/הלופ ואז את שומעת את הדיבורים ישר לתוך האוזניים. הבנת הנשמע תלויה בחומרת ירידת השמיעה שלך. אני, עם ירידה עמוקה/חמורה, לא הצלחתי להבין כמעט דבר למרות ההנגשה באמצעות המערכת הזו.

הדקל2

New member
תודה זהבית

האם יש לך מושג אם יש נגישות כזאת במרכז מורשת בגין?

זהבית135

New member
אין לי, אבל ל"בקול" יש.

אין לי מושג בכלל היכן זה מרכז מורשת בגין (סליחה על הבורות), אבל ניתן לקבל מ"בקול" את רשימת המקומות הנגישים.

rikaaa

New member
בקןך תל אביב

דקל 2 יש לי את כתובת המייל של סניף בקול בתל אביב יש סניף בחיפה ובירושלים. [email protected] אולי שם תקבל את הכתובות של 2 הסניפים הנותרים מה שאתה צריך. ערב טוב

rikaaa

New member
כתובת מייל לבקול

מצטערת אבל זו הכתובות הרשומה להם באתר. יש עוד כתובת אחת אני לא יודעת כמה היא נכונה [email protected] תנסה את זה. בהצלחה

הדקל2

New member
תודה רבה לזהבית ולריקה הפעם 2 הכתובות השונות

נשלחו ללא בעיה. כעת מחכה מי יענה...

rikaaa

New member
מיקום המרכז למורת בגין

סתם לשם ידע כללי המקום נמצא בירושלים. יש שם מוזיאון ומכון מחקר. זה מול העיר העתיקה מול מגדל דוד והעיר העתיקה . ניתן לשאול בבקול סניף ירולים אם יש נגישות לכבדי שמיעה.

למעלה