נגיעות מקריות

נגיעות מקריות

כל היום אנחנו עובדים זה לצד זו.

נוגעים נגיעות מקריות.

חיכוך עדין של ידך בשדיי, כשהיא נשלחת אל כלי כתיבה כלשהו, הנמצא לפניי.

נשימתך קרובה אל תנוך אזני, כשאתה מתכופף ללחוש לי משהו ["צריך להכין מזכר כזה וכזה"] במהלך ישיבה.

בסיום המשפט אתה משתהה לשניה, שאינה מורגשת לאחרים, נושם קרוב וכמעט נוגע בי בשפתיך, ומסחרר את מחשבתי.

ידך על ירכי, כאילו בהסבת תשומת לב עניינית ["תעבירי לי בבקשה את ה..."].

כשאתה קם - אתה מניח יד על כתפי, שוב הענייניות המעושה הזו, מזכיר לי שצריך לעשות עוד את זה וגם את זה, עיניך גולשות לשברירי שניות אל מפתח החולצה, אל החריץ.

בדרכך משם לישיבה בחדר סמוך - היד עוזבת את הכתף, אך בדרכה, חולפת ומרפרפת על עורפי. עוד מגע שאיש אינו רואה, אך אני מרגישה צמרמורת חולפת ממנו לאורך עמוד השדרה עד לבין הרגליים.

כל היום - נגיעות מקריות ועוד נגיעות מקריות.

אתה מדבר אתי, וידך מתקרבת, אתה מבקש ממני דבר מה ונושם על צווארי.

הציפיה נבנית וההתרגשות גוברת, לחיי בוערות וגופי בוער איתן.

אני מצטערת על שלא היתה לי ההזדמנות לספר לך, שהגעתי היום בלי תחתונים מתחת לחצאית הקצרה, הצמודה.

אני מצטערת על כך שאתה מפסיד את ההתרגשות המזמזמת, הבלתי פוסקת, המעוררת ורטיטה, שיש בידיעה הזו - שגופי העירום ממתין לך, נרגש, מודלק, מגורה, ללא כל מחיצה ביני לבין ידך, שכל כך רוצה להישלח לשם - לצלול עמוק אל הרטיבות החמה והמזמינה.

איני יכולה לחכות עוד לשעה המאוחרת, השקטה, כשהחשיכה תעטוף את הבניין והמשרד סופסוף יתרוקן, נישאר רק שנינו, לגעת בנגיעות ארוכות, חמות, שאינן מקריות.

giligil55

Member
נגיעות עם רמיזות

הן נגיעות שמלהיטות את היצרים

davewod

New member
את ...

מהפנטת,המתח המיני הזה שאת בונה בסיפור,כאילו הייתי שם...

ואם היית

אתה חושב שהיית שם לב?

עד כמה נראה לכם אנחנו ערים למתח המיני שקיים בין אנשים אחרים במקום העבודה, בלימודים, בשגרות הקטנות של החיים שלנו?

davewod

New member
ערים...

ועוד איך ערים החיוך שהיא חייכה אלי לא חיוך רגיל,הנגיעה ביד היא בטח לא מקרית,הירך המתחככת זה מקריות?כן,הערנות קיימת.זוכה מי שמעז
להפוך מצבים כאלה למציאות.

למעלה