נגיעה בפגישה

אני58

New member
נגיעה בפגישה

חברה שלי נפגשה עם בחור, ובפגישה הוא רצה להסב את תשומת ליבה למשהו מעניין- וטפח בקלות על הכתף שלה. הוא חוזר בתשובה, ולכן אין לו רתיעה מבנות "בדם". הוא בעצמו התבלבל, הסמיק והוריד את היד... לפי מה שהיא מספרת- הבחור נשמע מצויין. מכל הבחינות, ובמיוחד הוא מוצא חן בעיניה.. היא די מבולבלת- מה לעשות? להמשיך ולהפגש? להפסיק?

מיידלע19

New member
לנסות שוב....

ולראות בדיוק מה הוא ומי הוא... ושהוא לא "מקל" אם אפשר לומר את זה כך.. ורק בגלל שזה פגישה הוא שיחק אותה ונכשל אז הסמיק... ובמקרה שממש יש התלבטות קשה... לשאול רב... וכמובן שלא אותנו... בהצלחה...

מיידלע19

New member
למה תמימה?

אולי אני תמימה... כן יש קטעים שאני תמימה.. אבל לא נרהא לי שבזה.. למה שלא תשאל רב?

תמימות?

"תמים תהיה עם ה' אלוקיך" מה עם הפסוק הזה? לדעתי זה אכן מקום לשאלת רב. ישנם דברים שבהם רבנים יבינו יותר ממנו. ולעניות דעתי אין מקום להוריד לפני בירור חוזר ומעמיק על יראת השמיים של הבחור. אם בברור החוזר הכל טוב אז להמשיך. וכמו שאמרו לדעתי לשאול רב במקום הזה יהיה חכם ביותר.

טוב שציינת את שאר הפרטים, כמו זה

שהוא חוזר בתשובה (ואחרי הכל, חינוך שורשי הוא זה ששומר עלינו לא לגעת בלי כוונה, או עם כוונה), ועצם העובדה שהוא הבין שהוא טעה והיה נבוך... אני אומרת שתחליק ותמשיך כאילו לא קרה כלום.

kiss 18

New member
את אומרת שזה היה בטעות,

והוא אח"כ הצטער על זה, והסמיק... והכל טוב חוץ מזה, והוא מוצא חן בעיניה... אז טעויות קוראות! לא הייתי מפסיקה בגלל זה.. זה מזכיר את הפאדיחה זאת שפעם סיפרתי שבחור ובחורה טיילו, ואז עבר כלב, והיא קפצה עליו.. זה לא היה בכוונה, כך גם המקרה שלו, ששם את היד על הכתף שלה... לא היתה מכוונת... זו דעתי...

Corall

New member
אני לא חושבת שזה קשור לזה, שהוא

חוזר בתשובה. זה יכול לקרות לכל אחד, הרגיל ``לדבר`` עם הידיים.. ואוהו יש אנשים כאלה. נכון, שבפגישה אמורה להיות רתיעה/ריחוק טבעי. אבל, זה יכול לקרות. קיצר, צריך בדיקה. זה גם תלוי מה בדיוק היה. אני מאמינה שהיא הרגישה אם זה משהו מכוון.. זאת לא בעיה גדולה לשים לב. לדעתי, חבל להוריד סתם אם הכל נראה בסדר.

אני58

New member
יופי

גם אני חושבת ככה... הבעיה היא שאני לא מצליחה לשכנע את חברה שלי... היא חושבת שהוא עשה מעשה נורא ואיום, ומתלבטת אם להפסיק את השידוך...

מיידלע19

New member
לשכנע את חברה שלי?

אויש.... זה נורא מצחיק... מה זהנקרא לשכנע את חברה שלי, למה שתשכנעי אותך.. לא סתם אומרים שחברות לא משתפים בשידוך.. אך ורק אנשים גדולים שאת סומכת עליהם!

לחברה שלך קשה מהסיבה שנגעו בה.

הבחורות החרדיות רגישות מאוד לנגיעה מבן ובצדק. זה דבר שלא היה ולא יהיה מבחינתן. ולכן טבעי שהיא מרגישה פגועה וכועסת. תגידי לה שתשלח את אביה שישאל רב ומה שהוא יגיד שתעשה ותשמע.

אני58

New member
אבא שלה??

אבא שלה יגיד לה להפסיק מיד, בזה הרגע, את השידוך... והיא מתביישת לשאול...אבל נראה לי שהיא החליטה להמשיך בכ"א כי היא שמעה דברים נוספים מאד חיוביים עליו

למעלה