נגינה !!!

s p i d e r

New member
גיטרה זה הכי שווה!!!

הכי קל ללמוד וזאת אחלה מוזיקה אבל גיטרה חשמלית אקוסטיט זה משעמם

או מצילתיים או עוגב.

אולי סינטיסייזר. או קסילופון. בת כמה את? מה הרקע שלך? כמה כסף את יכולה להשקיע? כמה זמן את רוצה להשקיע? יש לך שכנים בבניין? כשהייתי בצבא, היה מספיק זמן פנוי, אז למדתי גיטרה, לבד. לקחתי אותה למטווחים, לקחתי אותה לתורנויות. הכל. גם בטיול או משהו תמיד מישהו יביא גיטרה. ואם זה מתקלקל את יכולה לתקן בעצמך. אם הייתי בוחר לקחת פסנתר, אז רוב הזמן הוא היה מובטל. (אז לקחתי אורגן, ושמתי אותו בנוןנון). כינור מעצבן כל מיש חי ברדיוס 100 מטר. תופים - 300 מטר. פסנתר לא מעצבן (אלא אם את ממש גרועה) קונטרבס לא מעצבן בכלל אם את בקטע של הסטקטו. בלגאטו יהיה לך בעיות עם המשטרה.

ZipNaB

New member
אם ´רעד´ הוא גורם בהחלטה..

אז מה לגבי חליל, שקט וניתן לסחיבה לכל מקום או מפוחית, כנ"ל אפשר גם ללמוד על דג´ו (או שזה דג´י?) יש לי את זה בבית ואני לעולם לא זוכר את השם? זה מן מוט במבוק חלול ארוך שאת נושף עם צד השפה ועושה מוזיקה שהרבה מאוד אנשים עוברים לעולמות אחרים איתה.. (אח שלי אחד מהם) קצת קשה ללמוד בו אבל..

okok4

New member
משולש

עושה צליל נעים ומרגיע וגם ניגנתי בזה במסיבת הסיום של גן-חובה ומאוד נהנתי.

רק תופים!

הכי קל ללמוד לנגן עליהם. כמובן כדאי שתבדקי אם יש לך חוש קצב בכלל - לא לכולם יש!
חוץ מזה, את מוזמנת: כל יום שישי בחוף התופים (מאחורי הדולפינריום), יכניס אותך לעניינים. (וצריך הרבה יותר מ 300 מטר - קחי בחשבון)

scarlet moon

New member
היי../images/Emo66.gif../images/Emo142.gif

תלוי מה את אוהבת, רוצה, מה הסגנון המוסיקלי שלך ורמת הכסף שאת מוכנה להשקיע........ גם אם את רוצה נבל, כמו שמישהו פה זרק, זה לא כזה ריאלי- את יודעת כמה נבל עולה?...... בכל מקרה- אני מנגנת על גיטרה, ובחרתי את זה כי זה כלי שנחשב יחסית קל (לא כמו... כמו כינור, נגיד), הכלי עצמו לא מאד יקר (וגם היה לי כבר אחת, אז בכלל...) ומה שאהבתי בו זה שאפשר לקחת אותו למקומות (לא כמו פסנתר, למשל.....) אז אם החלטת ללמוד את צריכה לעשות לעצמך תמונות מצב ולהחליט ככה... בהצלחה! סקרלט

vipor

New member
לא הצעה אלא שאלה......

בקשר ללימוד נגינה. מישהו יודע אם יש דבר כזה חוג לדרבוקה? ואם כן איפה יש?

vipor

New member
אני לא מדבר לנגן סתם

אני מדבר על לנגן ברמה גבוהה כמו למשל בהופעות של זמרין וכו´.

אל תזלזל

תלוי בזמן שאתה מתאמן..... אני כבר מגיע לרמה מאוד גבוהה, זה לא "סתם לנגן".

Yael Floyd

New member
תלוי מה את אוהבת...

יש אנשים שמוצאים שחלילים אוזבקיים יותר מעניינים מגיטרה.. בכל מקרה, אם את שואלת אותי, אני מנגנת על גיטרה ונהנת לאללה צליל נעים, אפשר לנגן את השירים שאת אוהבת, אפשר לקחת לטיולים (אפשר אפילו לכתוב שירים לפרוייקטים בתנועה... חי חי...) ותופים זה נראה לי הכי כיף, לקרוע אותם מכות וגם די קל ללמוד... אם היה לי זמן... מתכננת ללמוד מתישהו. בכל מקרה, גיטרה ותופים הכי שווים ונוחים לדעתי (וכדאי גם ללכת על המשולש, באמת כלי בנזונה) בהצלחה!

מילים כדורבנות.

אבל דנה19 שכחה לספר לנו שבענייני מוזיקה היא לוקחת את כולנו בסיבוב, ויש לה נסיון מפה ועד הודעה חדשה. (ניסית צמבלו, דרך אגב? יש לזה צליל מגניב, אבל אחרי כמה דקות זה עולה על העצבים. נסיתי.)

למעלה