נגינה

נגינה

היא לא רק תוים, ומנגינה. נגינה היא כלי בשבילי. להתנתקות. לרגיעה. התחלתי לנגן לפני שנה וחצי, אבל זה נראה לי כאילו אני מנגנת מאז ומעולם. התוים בשבילי הם בריחה, והפסנתר הוא המקום אליו אני בורחת. אני מנגנת כמה שיותר, שעה, שעתיים ולפעמים שלוש, ומרגישה כאילו לא עשיתי כלום. זו האהבה הגדולה ביותר של חיי. אני יודעת שהפסנתר שלי יהיה נאמן אליי ולא ייפגע בי, ואני שומרת עליו כמו על החיים שלי. נגינה, היא לא סתם מילה בשבילי, היא אהבה. ומה אתם חושבים על נגינה? מישהו מנגן פה? (אני בטוחה שכן) מה החלק שהמוסיקה תופסת בחיים שלכם? אגב, סתם רציתי להוסיף חידה: המכוון בא לבדוק את מצב הפסנתר, ואני שאלתי אותו איך אפשר לבדוק את גיל הפסנתר. הוא התבונן בפסנתר דקות ארוכות, ולבסוף אמר... נחשו מה גיל הפסנתר

"מוסיקה ללב היא חודרת..." ../images/Emo168.gif

מוסיקה זה מקור נוסף לאנרגיה בשבילי קשה לדמיין את החיים שלי בנו מוסיקה... לנגן לדעתי זה כמו לצעוק בלי מילים, לבכות בלי דמעות, ללחוש בקול רם... בנוגע לחידה.. לדעתי כלי נגינה מתאים את עצמו למי שמנגן עליו, וכך גם הפסנתר המדובר

לילי27

New member
נגינה

אני מנגת מכיתה ב' על אורגן (10 שנים). שאני מנגנת אני נסחפת לתוך זה, לתוך המוזיקה. למרות כמה שאני נהנת לנגן, בתקופה האחרונה אני לא מנגנת הרבה. יש לי איזשהו תסביך על זה, ואסוציאציות רעות...זה סיפור ארוך שאני עוד מנסה להתגבר עליו.

pilpelmemule

New member
הכי כייף../images/Emo23.gif

אני מנגנת בתופים כבר שלוש שנים, בפסנתר שנה ובגיטרה אני מנגנת אבל סתם מלמדת את עצמי.. תופים, תכלס, זו האהבה הכי גדולה שלי
... זה כבר נהיה לגמרי חלק ממני ומהחיים שלי O: אני בעיקרון בן אדם שנראה די שקט והכל והאמת שהרבה אנשים אמרו לי שהפתעתי אותם עם התופים. זה מקום שאני יכולה לבטא בו את עצמי בדרך שונה. אני ממש אוהבת כל דבר שקשור בקצב והכל אגב. את הפסנתר אני גם ממש אוהבת.. הוא באמת מרגיע (התופים מוציאים ת'עצבים והפסנתר מרגיע חחחח) אבל אני בנאדם די רגוע ..זה סתם היה בצחוק:) בכל מקרה.. אני אוהבת לנגן שיר אחרי שהתאמנתי הרבה ואני כבר מנגנת חלק.. ואז לשים לב למוסיקה האמיתית בו.. קשה להסביר \: המורה שלי לימדה אותי את זה.. זה כאילו להרגיש ממש את השיר והכל.. כשאתה כבר לא מרוכז בלזכור את התווים אתה יכול להתרכז בדברים אחרים.. באיך אתה מנגן.. בקיצור מקווה שהבנתם. תנגנו, אנשים!

למעלה