נגינה של ילדים

doritpoli

New member
נגינה של ילדים

ב"ה אולי תוכלו לי'יעץ לי - באיזה גיל מתאים לילד להתחיל ללמוד גיטרה? משהו מכיר נגן חסידי בלבד באיזור ירושלים שמלמד ילדים גיטרה בשמחה? תודה!

BobMarly

New member
לעניות דעתי - זה הרבה יותר מורכב

לימוד נגינה רק חסידי זה בעיתי מבחינת הלימוד כי זה מכסה מעט מאוד ואז הלומד לא יודע לנגן כלום. מעבר לזאת צריך לשאול מה המטרה של הלימוד: הנאה בלבד? לימוד לצרכי השכלה והתנסות? ילד מוכשר מאוד שרוצים לפתח לו את הכישרון? כל אלה מהווים שאלות שצריך לקחת בחשבון עוד לפני שמסתכלים על הגיל, הבגרות הנפשית, יכולת ההתמדה, מוטוריקה פיסית ועוד.

doritpoli

New member
נגינת ילדים

ב"ה תודה להתיחסות - לא התכוונתי שהילד ילמד בהכרח רק מוסיקה חסידית - התכוונתי שהמורה עצמו י'הי'ה מאוד מחובר לחסידות כי המטרה שלי שדרך המוסיקה הדביקות של הילד יתחזק בע"ה ית'. ולא מדובר על ילד בהכרח "מוכשר מאוד", רק אמחד שמאוד אוהב ניגון.

BobMarly

New member
אז אולי

בכלל עדיף לשיר איתו הרבה, לשמוע יחד איתו מוסיקה חסידית וניגונים ולפתח סביב זה הווי ועולם . זה הרבה יותר קל הרבה יותר זול ולעניות דעתי ישיג את המטרה בצורה הרבה יותר טובה.

בירושלים אמרת?

ישנה בירושלים תזמורת ילדים\ נוער שלפי מה שראיתי בפסטיבל הנושפים הילדים דתיים... עכשיו זה מאוד פופולרי. אז כדאי לבדוק את מהות את התזמורת. הרבה ילדים מנגנים מתוך פרוייקט מוסיקלי לילדם שקם. אני התחלתי את המוסיקה מתוך פרוייקט. לכן אני ממליץ לברר על פרוייקטים לילדים. זה לרוב מתחיל מגיל עשר. אולי אני לא כותב פה הרבה אבל אני עוקב!

למעלה