נגיד ו...

דיקאפ

New member
נגיד ו...

נגיד וחייזרים רעי לב היו משתלטים לנו על הכדור ומכריחים אותנו להסתפק אך ורק בפעילות מינית אחת בלבד לשארית חיינו ולוותר על השאר, על מה הייתן מוותרות ועם מה נשארות? זיון/אוראלי/אנאלי/אוננות/ מחק את המיותר או הוסף אחרים. אני אגב הייתי משאירה לי את האוננות. תמיד זמין, תמיד נעים. ואותן? שימותו כל החייזרים אמן

דיקאפ....

אני מבין שאת עוברת משבר מיני קשה..
אוותר על האוננות ואשאיר לי את האוראלי

דיקאפ

New member
אל תטעי בי

לא משבר ולא סנדלי אילת. רק אתמול היה פה ביקור שבסופו נרשם המספר 4 על לוח התוצאות. אבל כדי להיות פראקטית (כמקובל אצלנו בקרקוב) למי תמצצי כשאין אף אחד באיזור, מי ילקק אותך? אני בחרתי ביד ובקצת אביזרים בגלל הזמינות. בעולם מושלם גם אני היית בוחרת את האוראלי.

איך אפשר להחליט????

זה פשוט לא פייר. לא יכולה. את צודקת שאי אפשר לוותר על אוננות בגלל הזמינות. אבל אז נוותר על הצורך אחד בשני. ועם כל הכבוד לאוננות, על סקס עם פרטנר אני לא מוותרת. אני מסרבת בתוקף לבחור. אם יבואו חייזרים מרושעים כאלה, אני גונבת להם ת'חללית ועפה מפה!

גם אני לא מוותרת על כלוווווווום!

בילבולונט, אם תרצי עזרה בגניבת החללית תצעקי ואני מיד אגיע.

ארטימיס

New member
../images/Emo6.gif

אני לא הייתי מוותרת על הזיון!!! וגם לא על האוראלי :)) אנאלי עוד לא ניסיתי ככה שאין לי דיעה בעניין (כרגע).. ואוננת.. אממ.. :)

טושית18

New member
הייתי משאירה סקס...

כי זה משלב בתוכו את הנשיקות והחיבוקים והליטופים וזה עם פרטנר ,ויש חום גוף...:) גררררררר

למעלה