נגד פונדקאות!?

שי קון

New member
נגד פונדקאות!?

שלום חברים
לא ביקרתי כאן שנתיים וחצי, מאז שנולדה הילדה!

אז נכנסתי עכשיו ואני תוהה!
קראתי וקראתי, ונחרדתי. למה בפורום פונדקאות, שללא ספק תומך בפונדקאות, צריך להיות פתחון פה לאנשים שנגד פונדקאות, אנשים שנכנסים לכאן רוצים לקרוא ולשאול על תהליכים ורעיונות ולא שמישהו ינזוף בהם. קראתי שירשור ושוב ושוב pov2 מסביר על העינוי ועל הניצול ואנחנו צריכים להצטדק, למה?

יכול להיות ש-pov2 הוא היא עירית לינור שכותשת אותנו בתקשורת...?

תודה
(מקווה שאקבל תשובות עינייניות)

מירבי*

New member
התנגדויות

היי שי, באמת מזמן לא ראיתי אותך כאן

עכשיו כשהחוק החדש על הפרק, טבעי שהנושא בכותרות וברור שזה מזמן גם דעות אחרות ואפילו התנגדויות.
אני כמנהלת הפורום נמנעת מסתימת פיות וזו גם ההוראה מהנהלת תפוז. במקרה הספציפי הזה נראה לי שהוא קיבל תשובות חד משמעיות מהבנות הנפלאות כאן, אני לא חושבת שמישהי הרגישה מותקפת בלי יכולת לענות.

שי קון

New member
אני מבין שזה נושא טעון

אבל למה? למה צריך לשמוע טיעוני נגד? זה פורום שמטרתו ברורה - פונדקאות (אפשר להגיד "בעד פונדקאות").
ויפה שכולן ענו לו, אבל למה בכלל לתת למישהו להתקיף?
&nbsp
לפי מה שראיתי, יש לו פורום שלם של עצמו, לשטוח שם את כל משנתו המעוותת.
&nbsp
סליחה על ההצקה.
&nbsp

platti

New member
מסכימה איתך

אני חושבת שכל אחת/ד יכול/ה להיכנס לפורום, לשאול, לחוות דעה ולדון... ומבינה את ברצון לאפשר את זה ללא "סתימת פיות"
עם זאת, יש גבול למה שניתן לומר פה בפורום. יש לפחות שתי הודעות שנכתבו פה בפורום שלדעתי אין להן מקום (כאן), בהודעות האלו הוא תוקף וקורא לתהליך המדהים שאנחנו עוברות "ניצול".
אנחנו כמובן ענינו לו, איך אפשר לשתוק??
אני באופן אישי לא הגבתי כלל בפורום פמיניזם- אין לי עניין להשמיע את קולי בפני א.נשים המבטלותים אותי מראש.
למרות שהדעות והאמירות שם בפורום מרגיזות אותי מאוד (בלשון המעטה) אין לי בעיה שהדיון הזה יתקיים שם בפורום, אני פשוט לא נכנסת לשם (אם הייתה באמת פתיחות והקשבה מהצד השני אולי אפילו הייתי משתתפת בדיון שם).
אבל יש גבול! להכריח אותי (אותנו) לקרוא את הדעות האלה ולבטל(!!!) אותנו בפורום הזה, זה כבר עובר את הגבול.
אז כן, כאן הגבתי.
ואם pov2 ממשיך לקרוא כאן, אז אפנה גם אליך באופן אישי, ברשותך:
אני מקווה שאתה מבין כי יש מקום לדעותיך, אני לא מעוניינת לבטל אותן או אותך. באופן אישי אני מבקשת שתנסה גם אתה לעשות כך. תקבל את מה שאנחנו אומרות, תן מקום לתחושות, לרגשות ולבחירות שלנו. ואם קשה לך ואתה נשאר בדעתך המקובעת, השתדל בבקשה לא לשטוח אותה כאן בצורה הזו. (אגב, אני חושבת שחלק מההודעות שלך בפורום הזה היו בסדר גמור, גם אנחנו לא תמיד מסכימותים פה ויש מקום לדיון, השאלה איך... גם ההפניה שלך בלינק לתגובה שלך בפורום פמיניזם מקובלת עלי מאוד). אשמח לדיון מכבד , תודה מראש

omnama

New member
מסכימה עם כולם.

וברגע שהדיון לא מתנהל בצורה מכבדת- אני פשוט מפסיקה להשתתף בו.
כשנכנסים לפורום הזה מתנגדי הפונדקאות אנחנו פשוט יכולים להתעלם.
להתווכח עם עצמם זה לא מעניין במיוחד...
&nbsp

למעלה