נגד נשירת שיער

נגד נשירת שיער

שמעתי שאם שמים על הראש זמן רוזמרין, השיער לא ינשור ויפסיק את הנשירה (בהנחה שיש לי נשירה ואני לא חי באשליות
) זה נכון? האם כל מה שצריך זה רק לשים על השיער או שיש לעסות לקרקפת? ועוד שאלה, יש פה מלא המלצות של כל מיני שמנים דוגמא: 25 טיפות שמן אתרי זרעי גזר. 25 טיפות שמן אתרי רוזמרין. 25 טיפות שמן אתרי אקליפטוס. 25 טיפות שמן אתרי גרניום. 5-6 טיפות שמן אתרי הדס,אבל לא חובה" מה? אתם רוצים להגיד לי שאתם קונים כ"כ הרבה שמנים?!?!? זה מלא כסף לא?! אי אפשר לקנות את הפורמולה עצמה? להת'

shloמי

New member
../images/Emo39.gifנשירת שיער

היי אורן מצרף קישור בנושא נשירת שיער מאת אביבה אור קצת על רוזמרין טוב לטיפול ב: ממריץ זרימת דם, מרחיב כלי דם, נוגד דלקת, מכווץ, משקם את מערכת העצבים, מחטא, ניתן לטיפול בדיכאון, תשישות, מגרנות ובעיות עור, תפקוד לקוי של הכבד שמשולב עם זרימת דם לקויה וכשטיפת שיער לטיפול בקשקשים . בקשר לקניית השמנים, מי שעוסק בטיפול בשמנים מצטרך הרבה שמנים אתריים ושמני בסיס . פורמולה אפשר לקנות, אך לא יודעים תמיד את הכמויות של השמנים (בטיפות) ולפעמים לא רשום על הבקבוק כלום חוץ מאשר שזה מיועד לטיפול זה או אחר . מי שרוצה קונה ואחר מכין או שמכינים עבורו בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה