נגב שלום לכם. מחפשת אומנוית לחימה למבוגרים באזור הדרום(עדיפות לערד). מכירים מורה טוב? תודה.
L lululin New member 1/5/03 #1 נגב שלום לכם. מחפשת אומנוית לחימה למבוגרים באזור הדרום(עדיפות לערד). מכירים מורה טוב? תודה.
M mickeym New member 1/5/03 #2 גרה בנגב? מכירה את משה? ../images/Emo13.gif כדי שנוכל להמליץ ךף על שיטה, אנא קראי את המאמר: "איך בוחרים אומנוית לחימה". האם את מעוניינת באומנות רכה או קשה, פנימית/חיצונית וכו'. מה המטרות שלך בבחירה? כשתגדירי מה את מחפשת, נוכל להמליץ לך על מורים באזור. מיקי
גרה בנגב? מכירה את משה? ../images/Emo13.gif כדי שנוכל להמליץ ךף על שיטה, אנא קראי את המאמר: "איך בוחרים אומנוית לחימה". האם את מעוניינת באומנות רכה או קשה, פנימית/חיצונית וכו'. מה המטרות שלך בבחירה? כשתגדירי מה את מחפשת, נוכל להמליץ לך על מורים באזור. מיקי
B bennyTKD New member 1/5/03 #3 רשימת מורים ../images/Emo92.gif ואם את כבר יודעת מה את רוצה, ורק צריכה רשימות של מורים, גשי לפה ותעברי על סעיף 4.
רשימת מורים ../images/Emo92.gif ואם את כבר יודעת מה את רוצה, ורק צריכה רשימות של מורים, גשי לפה ותעברי על סעיף 4.
T tengu New member 2/5/03 #5 מורה בבאר שבע לקבוצת מבוגרים מורה מצוין: ליאור כ"ץ מתנ"ס טאובל בבאר שבע לפרטים: www.ninjutsu.co.il או בקישור למטה יום טוב
מורה בבאר שבע לקבוצת מבוגרים מורה מצוין: ליאור כ"ץ מתנ"ס טאובל בבאר שבע לפרטים: www.ninjutsu.co.il או בקישור למטה יום טוב
W WhiteBear New member 2/5/03 #4 רשימת מקורות למחפשי אומנות לחימה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=148&art_id=43
רשימת מקורות למחפשי אומנות לחימה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=148&art_id=43
R Reign Of Chaos New member 3/5/03 #6 את יכולה ללכת לבודו-נינג'יטסו אני הגעתי כבר לאימון להסתכלות וביום רביעי הקרוב אני ילך לאימון נסיון שוב כדי לשפוט אם זה הולך להיות העתיד שלי... ליאור כ"ץ אחלה באמת...
את יכולה ללכת לבודו-נינג'יטסו אני הגעתי כבר לאימון להסתכלות וביום רביעי הקרוב אני ילך לאימון נסיון שוב כדי לשפוט אם זה הולך להיות העתיד שלי... ליאור כ"ץ אחלה באמת...
J jka New member 3/5/03 #8 משה גליסקו בב"ש יש מורה מצוין בשם משה גליסקו בב"ש,דאן 7 ,המלמד קראטה שוטוקאן,ויש לו קבוצה גדולה מאוד של חבר'ה די מבוגרים.מאוד מומלץ,הטלפון בדוג'ו שלו הוא 08-6289889
משה גליסקו בב"ש יש מורה מצוין בשם משה גליסקו בב"ש,דאן 7 ,המלמד קראטה שוטוקאן,ויש לו קבוצה גדולה מאוד של חבר'ה די מבוגרים.מאוד מומלץ,הטלפון בדוג'ו שלו הוא 08-6289889