נברשת HANDMADE

נברשת HANDMADE

כמה שקלים אתם מעריכים שהיא שווה?? פרוט טכני: היקף: 314 ס"מ קוטר: 100 ס"מ גובה: 26 נר אופציונלי: בקוטר 10 ס"מ ו... בשביל הסבבה, מה דעתכם??

נורא יפה ../images/Emo13.gif

הממ כמה היא עולה ?
אני מעריכה שהרבה... ניראה לי יותר מ-100.... אולי אפילו יותר מ-200... זה משהו בסיגנון מנורה נכון ?! ( בוחנת את הידע שלי
) אהבתי... אבל לא ניראה לי שהיא תעשה מספיק אור..
המ לא יודעת למה... אולי כי הנר גבוה.. והאור יהיה למעלה ולא למטה... ( אם הבנת יופי
חחח)

הבהרות

בקשר לאור.. העיגול הפנימי הגדול מכיל מנורת קוורץ (200-500 וואט) שזה אומר ה-מ-ו-ן אור. בקשר לנרות... זה לרומנטיקנים.. נ.ב מחיר העלות בלבד הוא 700 ש"ח

שאלות ../images/Emo8.gif

הנורה היא בעיגול כלפי מטה ? אם כן אז כן יהיה אור
חח ידעתי שהיא עולה נורא יקר... זה תמיד ככה.. הדברים היפים והעדינים האלה עולים המון
עדיין זה נורא יפה
והרעיון של 2 פונקציות ( נורה+נרות ) נחמד נורא

zazza

New member
לדעתי זה הרבה יותר יפה

אור שנשבר על התקרה מאשר אור שפונה ישירות כלפי מטה... זה עושה אוירה יותר נעימה. גם העיצוב מאוד יפה. אני לא יודעת לגבי המחיר, מצטערת. ובלי קשר, אני שוקלת עיצוב תאורה בתור מקצוע, אני יכולה לשאול אותך כמה דברים? (אם כן תשלח לי מסר) תודה...

doram44

New member
עיצוב תאורה- הסבר+קישור

את הקישור הפכו מיד לאנגלית כנסו לצילומים מה FESTIVAL DE LUNIER LYON 2002 ותהנו. ולהסבר- עיצוב תאורה מתחלק למספר התמחויות: עיצוב תאורה לבמה=מחול, תאטרון, הופעות. עיצוב תאורה לתערוכות וארועים. כול אלה היו המסלול שלי בעבר כולל הוראה . אומנות פלסטית שמשתמשת באור והארה. עיצוב תאורה אדריכלי= בהתמחויות שונות. מה שאני מלמדת ועוסקת כיום. מהכיוון של עיצוב תעשייתי אנחנו מדברים על עיצוב גופי תאורה. זהו.

למעלה