נביחות, הצילו

noaita

New member
נביחות, הצילו../images/Emo122.gif

יש צרות יותר גדולות, וצרת רבים נחמת טיפשים, אני יודעת, ובכל זאת אשמח לשמוע גם על חוויות של אחרים שמתמודדים עם בעיית נביחות, ובעיקר בלילה. נינה שלנו נובחת גם ביום וגם בלילה על כל יתוש שעובר בטריטוריה. כל דבר מקפיץ אותה ובאחרונה הנביחות בלילה החמירו מאוד. אני לא ישנה כבר שבועות שלמים, מזנקת כל לילה להשתיק אותה כדי שלא כל הבית יתעורר. היא משתתקת אבל רק עד הגירוי הבא. ניסיתי להשתמש בפחיות הרעשה - לא עזר, וגם חסימת שדה הראייה שלה, כפי שייעצו לי - כלומר סגירת החצר כך שלא תראה כל כלב ואדם שעובר ליד הבית - לא עוזר. תמיד אפשר לראות משהו, וכמובן שלהריח ולשמוע. אני רוצה להתייעץ עם מאלף אבל בינתיים מיואשת ומותשת לגמרי ולא בטוחה שאשרוד עד שתלמד...

lala58

New member
אצלי כנ"ל

כל כלב שעובר היא נובחת ואני רץ להשתיק אותה, עד שאני שם אותה בחוץ ואז באמת היא לא רואה כלום והולכת לישון או שבשעה 1 הגברת הולכת לישון בספה. אני בטוח שהכלבה שלך יושנת הרבה בבוקר ובצהרים לדעתי צריך להפריע להם שלא ישנו ואז הם ישנו בלילה ... אני גם אשמח לעצות

toomuchdogs

New member
אצלנו זה ממש ממש סיוט

בוב ותותי של השכנים לא מרפים אליהם מצטרפים מתוך הבית כל הג'מעה עכשיו תנסי להשתלט על בערך 11 כלבים שנובחים + גורה שחושבת שבכי וייללות מוסיפים למקהלה צליל מיוחד

AllRed

New member
הנביחות נובעות מבעיה עמוקה יותר, אני בטוח

כלב לא אמור לנבוח על כל דבר ולא אמור לקפוץ מכל דבר. זה מראה על לחץ מסויים שהכלב נמצא בו. פחית הרעשה תעזור אם במקביל תעבדו עם מאלף. טוב אתם עושים בפנייתכם לעזרה מקצועית. לדעתי הכלבה מנסה לידע אתכם שמשהו מציק לה.

למעלה