נביאי שקר = הפחדה

רותי 11

New member
נביאי שקר = הפחדה

נביאי שקר - למה יש לנו בני האדם נטייה (לא כולם) להאמין כל כך לכל אותם נביאי זעם (שקר) למה אנחנו כל כך מאמינים לנבואות הפחדה? הרי זה כל כך נוגד את הרוח האלוהית שמהותה היא אהבה בלבד הרי ההיסטוריה מוכיחה לנו שכל אותן נבואות זעם וכל אותם נביאי שקר למעשה מהטרה שלהם היא אחת להפחיד אותנו ולשלוט בנו ובאורח חיינו דרך הפחדה, אז אני חושבת שבתקופה זאת שהאור הולך וגובר הגיע הזמן שנקשיב יותר לדברי אור ואהבה ונאמץ אותם לחיים שלנו.

אני חושבת שיותר קל להיות פסימיים

כי אצלנו בתפיסה - בשביל טוב צריך או לעבוד קשה, או לעבוד קשה כדי שיישמר, אם כבר הגיע "בפוקס". אנחנו אולי מניחים שכדאי מאוד שנכין את עצמנו למקרה הגרוע ביותר, ומקסימום אם הוא לא יתרחש - לפחות היינו מוכנים לספוג את זה.

asafasaf26

New member
like!! סוף סוף מישהי שחושבת כמוני

האם שמת לב שהרבה מהתיקשור שמתקשרים מביאים היום הם בנושא הפחדה התראה על רעידות אדמה וכו, ביקורתיות ואין פתרון כגון: אינם חיים עם אדמה בשלום ולכן יש בעיות, במקום לכוון מסר חיובי שיגרום לאדם להתחיל להעריך את הסביבה שלו ישר מבקרים אותו, וביקורת לא עוזרת ההפך. תיקשור חיובי ומועיל הוא תיקשור שמעלה את האדם ונותן לו תחושה טובה ושל איזון.

asafasaf26

New member
תיקשור שלי:..

Edit תיקשור שלי עם הבורא בנוגע לתיקשורים בנושא 2012 by Asaf Yasso on Tuesday, March 29, 2011 at 7:07am אוקי אז כבר אמרתי לכולם פה אני מתקשר עם ישויות אור. ישויות אור הן אנרגיות רוחניות אוהבות טהורות שלא נמצאות בגוף פיזי שבאות להדריך אותנו ולסייע לנו. יש לי בעיה עם תיקשורים לגבי אסונות של 2012... אני לא מתבייש לומר ולהגיד ההפך אני מרגיש שאני בשליחות, אני גם מתקשר ואני מרגיש אינטטואיטיבית שכל המסרים האלו שכל מיני מתקשרים מנבעים על רעידות אדמה ואסונות טבע לא עוזרים ההפך , בדיוק ההפך הם רק גורמים לכך שאנשים ייקראו את זה יחשבו על זה ייפחדו מזה וייזמנו את זה. תיקשור נקי וטהור אמור להביא למצב של עליה ולא של ירידה ושל כל מיני אסונות וכו.. אני חש צורך אז לתקשר כעת ולהביא מסר מהבורא בנוגע לזה: " הבריאה הקדושה מברכת את כל תושבי מדינת ישראל וכל העולם כולו באור ואהבה, הרפו מהפחדים אנשים, הרפו ושחררו, האמינו בטוב האמינו באור האמינו בעצמי הפנימי שלכם ולמדו להתחבר אליו דרך השינוי הפנימי שמתרחש בתוככם ושאתם נותנים לו להתרחש דרך כך שאתם מאפשרים לו לזרום דרככם ללא הץנגדות, ההתנגדות מגיע מכיוון של פחד, פחד לוותר לשחרר את העבר את המוכר את הכואב, כי האדם רגיל לחיות דרך הפחד ולא דרך האור, המסרים שהרבה מתקשרים שמורידים לכדור הארץ אינו מועיל ההפך, הוא רק מוריד מטה, מסר נקי צריך להביא את האדם למצב של איזון שלווה ושקט פנימי ורק דרך כך הוא יכול לעשות שינוי עם עצמו, השינוי האמיתי הוא בתוך כל אחד ואחת מכם, השינוי הוא פשוט מאוד, ללמוד לאהוב לקבל ולהעריך את עצמכם ולחיות עם עצמכם בשלום באהבה ובהרמוניה, הסיבה שהרבה אנשים סובלים היא בגלל שהם מתנגדים לעצמם ומפחדים להשתנות הם ממשיכים ללכת בדרך המוכרת להם ופוחדים לוותר עליה כי האגו שלהם רגיל לחיות בצורה מסוימת והוא פוחד לשחרר את מה שהוא מכיר,ועל כן על כל אדם ואדם ללמוד להתחבר לעצמו מבפנים לפנימיות לשלווה לשקט לשלום, מסר עוזר הוא מסר שמביא אדם לשלווה לשקט ולאיזון. , כאשר אדם נמצא במצב של שקט פנימי וללא פחדים חרדות התנגדויות הוא יכול לעשות שינוי,כאשר אדם מתנגד לשינוי הוא חווה קושי כי הנשמה שלו מביאה לו שיעורים שיעזרו לו וייגרמו לו להשתנות, מסר זה הוא אוהב ותומך ועוזר על מנת לעזור לכל אדם החש פחד, המסרים שמתקשרים רבים מורידים לכדור הארץ בנוגע לאסונות טבע אינם מועילים, ההפך בדיוק הם רק יוצרים את הקארמה הזו, זו בחירה שלכם ליצור שינוי דרך סבל ולא דרך שקט, אפשר ליצור שינויים בלי שתהיה רעידה מתחת לרגליים ואז האדם נופל והוא צריך לקום, אלא ליצור שינוי פנימי דרך שקט אהבה שלום איזון להעזר בתמיכה פנימית בתמיכה של אנשי מקצוע שיכולים לעזור ולסייע. אני חוזר,אנשים שמתנגדים ולא רוצים לוותר ולא רוצים לעשות שינוי יחוו יותר קושי מישום שלפעמים רק דרך הקושי האדם לומד לעשות שינו.

obobus

New member
אני חושב שיש כאן ביצה ותרנגולת

ההיסטוריה האנושית רצופה קשיים, אסונות, מלחמות. אלה מזינים את החיבור לנבואות זעם, והנבואות האלה מזינות את הקשיים שהאנושות חווה מדור לדור, בגלל שכשאנשים מאמינים לנבואות האנרגיה שלהם לא תורמת למה שקורה כאן.

ינוקא1

New member
שבוע טוב.

אני חושב שלפעמים נביאי שקר = הפחדה ולפעמים לא. לפעמים אומרים לנו מה יכול לקרות כדי שזה לא יקרה. בכל אופן : כל מקרה לגופו.

רותי 11

New member
נכון - אבל אני מציינת עובדה שהיום יש יותר מדי

כאלה הם צצים כמו פטריות אחרי הגשם ותפקידם לדעתי פשוט להראות /שהדרך של הפחד היאלא נכונה וההיסטוריה מראה שאכן ההפחדה לא עובדת ולדוגמא - באג 2000 או שנת תשמ"ד וכדומה.

למעלה