נבחרת ישראל

• פותח הנושא rimbd
  • פורסם בתאריך

rimbd

New member
נבחרת ישראל

וואו. אני רואה פה כל מני תמונות של אנשים שלקחו את ישראל והביאו תוצאות כאלה יפות... אני לא מבין משהו, אני שעה מכין מערך למשחק של ישראל מול צרפת. מערך הגנתי שמתבסס על מתפרצות... 4 מגנים (אנטבי, חרזי, בן חיים, בנאדו), 2 קשרים אחוריים (אלברמן וגזל) - כולם עם שמירות אישיות הדוקות, פלוס עידן טל, באדיר ובניון שמשלימים קישור, וקולאוטי בשפיץ. שעה אני עובד על כל מיני שיפוצים במערך הזה... ובסוף כבר התקפה ראשונה 1-0 להם (12 שניות), דקה 17 זה כבר 3-0, מחצית זה כבר 4-0.. ופשוט העפתי את המשחק הזה... מה לעזעזל לא טוב פה?

rimbd

New member
ועוד משהו...

שימו לב שבכל פעם שפירס, הנרי או טרזגה יגיעו לאחד על אחד מול השוער, זה יגמר בצ'יפ (הקפצה) פנים, לא משנה מול מי, מתי, מאיפה, וכמה פעמים. גם אם זה 40 מטר מהשער, גם אם זה אלכסונית, גם אם זה פעם שלישית כבר. וכל פעם שתהיה קרן, סילבסטרה (בד''כ), או כל צרפתי אחר (בעיקר המגנים), יגיעו אליו. אם יהיה מזל, זה לא יכנס. אם לא, אז כל הזין ואין מה לעשות. ואיזה בעסה שבנוסף להכל טל בן חיים נפצע כבר לפני החצי.

itamar argaman

New member
הסבר אחד ופשוט....

אתה משחק נגד צרפת. אימפריה עולמית. מנג'ר, משחק מציאותי, ונבחרת צרפת היא (כמו במציאות) הנבחרת אחת מהכי טובות בעולם. ולא משנה כמה מגנים וכמה שמירות הדוקות, כשיש לצרפת שחקנים כמו ת'יירי הנרי וטרזגה ושחקנים עם שם עולמי, סיכוי קלוש שנבחרת ישראל תנצח... מקווה שעזרתי!

rimbd

New member
הבעיה היא לא

שצרפת מנצחת אותי, ואפילו לא שהיא קורעת אותי... הבעיה שאמרתי 'בוא נראה כמה זה מגמתי' ושיחקתי את אותו משחק איזה 3-4 פעמים. ותמיד, אבל תמיד, על ההתקפה הראשונה, אני מתחיל, מאבד כדור, ומקבל גול. תמיד אבל תמיד, הם כובשים 3-4 כבר תוך 25 דקות, ואז יתר המשחק שקט.. ותמיד אבל תמיד, אותם שערים... צ'יפים, הקפצות מעל השוער מאיזה 30 מטר, וקרנות.

rimbd

New member
וקבלו ניצחון בקמפיין...

דווקא לא משחק גדול מבחינת כמות מצבים. פשוט הכל נכנס..

XD אני רואה את התיאור:

ישראל עלתה לאחת-אפס, שוויץ השוותה אך ישראל חזרה ליתרון. של 7 שערים

itamar argaman

New member
הקטע של האיבודי כדור וההתקפות

זה קורה לכולם, וזה ממש מעצבן. מה שאתה אומר על הצ'יפים אין לי תשובה לזה...

../images/Emo31.gif לא ראית את התחת של גרנט?

1-1 בבית כשלא נפלנו מהם. 0-0 בחוץ כשאמנם היה בונקר, אבל לא היו להם הרבה מאוד הזדמנויות. בחייך, מאז יורו 2000 הענק של צרפת הם בדעיכה, וזה ברור שריימונד דומאנק לא האיש שיוציא אותם משם. לצרפת יש את כל הכוכבים והסגל הדרוש אבל שום דינמיקה קבוצתית. בקיצור, אי אפשר להאשים את היוצרים בכך שצרפת מביסה את ישראל כי ככה זה אמור להיות ע"פ יכולות השחקנית, כמו במנג'ר, אבל במציאות זה לא כך.

itamar argaman

New member
אני אמרתי שבמציאות אנחנו מפסידים

להם? אמרתי שבמנג'ר, המשחק די מציאותי. והוא צודק ביכולות של השחקנים, וכנראה בגלל זה הוא מפסיד.

rimbd

New member
ממתי ש..

החלטתי שכדי להכניס קצת פילפל אני עושה למשחק הזה כמה עדכונים... אבל הוא פשוט לא טוב.. בואו נגיד שבמציאות הוא צריך להיות שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא במשחק הזה...

itamar argaman

New member
חחה! להכניס קצת פילפל!

זה נקרא לרמות! דה רידר לא יכול להיות בנבחרת כי הוא כבר הופיע בנבחרת הצעירה של הולנד, ולא יודע לי שקולאווטי ישראלי, או לפחות עם אזרחות... תעשה לי טובה, כשתשחק נורמאלי בלי לגעת באדיטור, תראה לי שניצחת 8-1 את שוויץ.

למעלה