נבחרת העתודה

McDVD

New member
נבחרת העתודה

לפני הכל אני רוצה לברך את שובו רועי מרום לפורום.פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאני רואה הודעה שלו.ברוך שובך. עכשיו לגבי נושא ההודעה מחר תצא נבחרת העתודה ליפן להתחרות שם באליפות העולם לאחר שבקיץ שעבר הפסידה בגמר אליפות אירופה לסלובניה בשנייה האחרונה. בראיון לאקשן מוסף הספורט של מעריב הם אומרים שהם הולכים אפילו לזהב. בוא נגיד שיש סיכוי סביר שהם יגיעו קרוב לזהב אולי לחצי גמר אבל אחרי הכל זה יהיה קשה מאוד עם נבחרות כמו יוגוסלביה קרואטיה וכמובן ארצות הברית. אבל מי יודע אף אחד לא האמין שהם יגיעו לגמר שנה שעברה ויהיו שנייה אחת מזכייה בגביע אירופה אז שקשה לתת תחזית מדויקת. סך הכל זו הזדמנות שבאה פעם בכמה שנים כי משחקים כבר חמש שנים ביחד והשחקנים המרכזיים בנבחרת מהווים ברגים מרכזיים בקבוצות שבהם הם משחקים כמו למשל:טל בורשטיין במכבי, מתן נאור תגלית השנה ברמת גן אורי יצחקי ויניב גרין וגם ארז כץ שהיווה בסיום העונה שחקן שישי בירושלים. מה שעוד הופך את הנבחרת הזאת להזדמנות להצליח באליפות אירופה היא האווירה הנהדרת האופפת את השחקנים באימונים לטענתם וכך שהם מגובשים דיו כדי להיות קבוצה מצוינת, תוסיפו לכך את יורם חרוש שאי אפשר לאמר שהוא לא מאמן טוב ומה שיוצא זה נבחרת מצוינת שלפי מה שאנחנו מקווים יעלו ויצליחו באליפות העולם ואולי יביאו מדליה. שידורים ישירים בערוץ הספורט. נ.ב דוגרי לדעתי הם נבחרת ישראלית כך שהם יגיעו כמעט ובסוף לא יביאו כלום כי אחרי הכל הם נבחרתישראלית בכל ענפי הספורט ולא רק בכדורסל) וכמו שנה שעברה הם יהיו קרובים אבל בסוף לא יביאו כלום.(מה שאני רוצה לאמר שהם לוזרים) אבל כמובן שאני מקווה שאני טועה ושהם יביאו מקום ראשון.

למעלה