נבחרת החלומות

פ י ט

New member
נבחרת החלומות

מהי נבחרת החלומות שלכם ? שוער 4 שחקני הגנה 4 קשרים 2 חלוצים מורכבת מכוכבים בלבד בלי שחקנים אלמוניים והאם יצא לכם לאמן נבחרת כזאת במנגר ? ולמי שמאמן קבוצות קטנות שאין להן הרבה כסף מהי נבחרת החלומות משחקנים אלמוניים וזולים שכל שחקן עולה פחות ממיליון דולר שוב במערך 4-4-2 ותשדלו שזה יהיה גם הגיוני לדוגמא שלא כל הקשרים יהיו קשרים התקפיים ושיהיה גם מגינים בצדדים וגם בלמים

ליטן א

New member
לי יש קצת בעיה עם המערך הזה.. ../images/Emo3.gif

מעולם, מעולם לא שיחקתי עם 2 קשרים במרכז המגרש.. הכי קרוב ל: 4-4-2 ששיחקתי זה, 4-4-2 יהלום, כאשר יש לי שני קיצוניים, קשר התקפי אחד, וקשר הגנתי אחד.. לגבי השחקנים, תן לי קצת זמן לחשוב על זה..

פ י ט

New member
קח את הזמן

לגבי המערך זה המערך הנפוץ אבל אפשר גם לעשות מערך אחר מישהו שרוצה רק שיהיה הגיוני או שיש שחקנים שמשחקים עם 5-5-0 או 0-0-10

R E D E V I L

New member
אני ינסה...

שוער: פביאן בארטז מגנים: סילבסטרה, (אין לי מושג) בלמים: נסטה, מונטרו קשרים: ורון, ויירה, רונלדיניו, זידאן חלוצים: ואן ניסטלרוי, שבצ´נקו

Amiracle

New member
ככה זה אצלי..

שוער- אוליבר קאן בלמים- פרדיננד, נסטה,קמבל קשר אחורי - ןיירה קשר שמאלי - גיגס קשר ימני - בקהאם קשר מרכזי - ורון מתמחת לשני החלוצים - אדילסון!! חלוצים - ואן ניסטלרוי , רונאלדיניו

kaizer souza

New member
4-4-2 דיאמונד (ככה אני משחק כמעט

תמיד). הרכב החלומות (שכמובן עוד לא יצא לי לשחק בו, אלא רק עם חלק מהשחקנים). הוספתי גם מחליפים פה ושם ... שוער: חיוטיס (אחרי שנת התפתחות). מחליף: קוסטנזו מגן ימני: קאפו. מחליף: פנוצ´י (אחרי חצי שנת התפתחות הוא די תותח). מגן שמאלי: קאנדלה. מחליפים: אשלי קול, קוקו (רוברטו קרלוס לא מספיק טוב בהגנה לטעמי, וכך גם זנטי לגבי צד ימין). בלמים: נסטה, סמואל. מחליפים תותחים: מונטרו, פרדיננד, ווסט ו-לאסיסי (מפותחים). קשר הגנתי: וירה. מחליפים: ואן-בומל, ג´רארד. קשר ימני: דייר. מחליפים: בקהאם, או יותר טוב זמברוטה. קשר שמאלי: אלקס מקרוזירו (מפותח) או נדבד. קשר תוקף: רונאלדיניו (אצלי הוא לא מתפתח מספיק, אבל אם משאירים אותו כמה שנים בפריז ואז קונים, הוא לדעתי השחקן הטוב במשחק). מחליפים: וורון, טוטי. חלוצים: ויירי, ואן ניסטלרוי. מחליפים: באטיסטוטה (רק בעונות הראשונות של המשחק), ראול, סביולה, קרספו, קלויברט. אולי שכחתי עוד כמה טובים...

stas51

New member
אני יתן עם שחקנים אלמוניים

שוער: ציוטיס מגנים: גוסטבסון, דורסין בלמים: הורטדו, ריספ (חולובקו) קשרים קיצוניים: לנדן, ברסום קשרים מרכזיים: ניקיפורנקו, קלסטרום חלוצים: ציגלקו, גואו פאיווה

kaizer souza

New member
הרכב העניים

אני לא בטוח שזה ההרכב הכי טוב שאפשר, וגם יש בו די הרבה שחקנים מעל מיליון דולר, אבל הנה אני מנסה: וכמובן, גם הוא 4-4-2 יהלום. שוער: חיוטיס. מחליפים: פינהריו, אייסקסון. מגן ימני: _____ מגן שמאלי: נסמאחני (דינאמו קייב). או ונטידיס (אבל הם די יקרים). בלמים: ווסט, אריקסון-אולסון. (אם יש כסף להביא את אוקורונקו, נ´דיאה). קשר הגנתי: פרסון (יש כמה עם אותו שם... שכחתי שם פרטי), דורסין. קשר ימני: אבגר בארסום. קשר שמאלי: יספר בלומקוויסט (העברה חופשית בתחילת המשחק אבל רוצה משכורת גבוהה). קשר התקפי: ניקיפורנקו. מחליפים: מאראג´ו, ג´יאמפטרי מ-קווילמס (ארגנטינה). חלוצים: ציגאלקו התותח, טו מאדיירה. (נסו גם את זאראתה (משהו כזה) מ-ולז סרפילד, או את ברוזק הפולני). טוב, בטוח יש זולים יותר וטובים, אבל בניגוד לשחקנים המובילים והיקרים, כאן קשה להכיר את כולם. אשמח אם תוסיפו משלכם. דרך אגב, לא מצאתי מגן ימני טוב מספיק שהוא גם זול. מה שכן, נסו אולי לקנות כבר בתחילת המשחק את יורגן קולין (מ-פ.ס.וו.) הוא מאוד צעיר, ולעיתים קרובות מתפתח להיות מגן ימני מצויין. אבל הוא בטח יהיה די יקר.

ofer16

New member
הנה שלי:

שוער: קאן מגנים: רוברטו קרלוס, ת´וראם בלמים: נסטה, קנבארו (פרדיננד) קשר שמאלי: גיגס קשר ימני: בקהאם קשר התקפי: רונאלדיניו קשר הגנתי: ויירה חלוצים: ויירי, ואן-ניסטלרוי

JRM

New member
נבחרת של שחקנים זולים

קצת יהיה לי קשה לשמור שכל שחקן עולה פחות ממליון, אז נסגור על מקסימום של 3 שוער: הוגו פינהיירו מגנים: מייק דאף, מילבסקי בלמים: אנטונסון, ריספ קשר אחורי: אדריאן באסטיה קשרים מרכזיים: קר, קאלסטרום קשר התקפי: ניקיפורנקו חלוצים: טסיגאלקו, מדיירה (הייתי מעדיף לא לשחק עם מדיירה כי זה גועל נפש, אבל שיהיה...)

KaZaM

New member
היקריםםםםם

שוער-אוליבר הגנה-נסטה,וולטר סמואל,קאפו,רוברטו קרלוס קישור-ויירה,ורון,גיגס,זידאן התקפה-ויירי, ואן ניסטלרוי

Raul Madrid

New member
KaZaM אני לא חושב שזה אפשרי

כי אתה ציינת 4 זרים בקבוצה שלך ... איזה ליגה מותר?

KaZaM

New member
וגם אם לא רשמתי רק את ההרכב שלפי

דעתי יכול להיות הכי טוב לא אמרתי שעשיתי אותו או שאפשר לעשות אותו. למרות שאני בטוח כמעט שיש ליגה שאפשרי לעשות קבוצה כזאת

הנבחרת שתשנה לכם את החיים

שוער. 3 בלמים (CD). 3 קשרים (רצוי הגנתיים או מרכזיים (DMC OR MC). קשר התקפי/חלוץ (AMC OR AMC/FC) ו-3 חלוצים (FC OR ST). זה הולך כך: חלוץ חלוץ חלוץ קשר התקפי קשר קשר קשר בלם בלם בלם שוער דגשים: דגש על הקשר ההתקפי (חייב להיות בעל Creative גבוה). החלוץ המרכזי - רצוי Striker. הבלם המרכזי צריך להיות מעולה. עם הנבחרת הזו הצלחתי להבקיע המון שערים ולהגיע להישגים מאוד יפים.

talking heads

New member
שאלה חשובה....

נבחרת החלומות... היא של מנג´ר או של החיים האמיתיים....?

Starting Skater

New member
הנבחרת שאני אימנתי

נבחרת חלומות לכל דבר, היצלחתי לנצח איתם 28 משחקי ליגה רצופים מתחילת העונה ואז הפסדתי לדפורטיבו(וזכיתי באליפות באותו מחזור), השיטה היא 4-1-2-1-2(מופיע בטקטיקות של המשחק) שוער: אחד שעשיתי(קניתי אותו ב 25 מיליון ממכבי חיפה) מחליף: קוסטאנזו מגנים(מימין לשמאל): פויול, פרדיננד, וודגייט, אוקורונקוו מחליפים: קיבו, ריסה(ג´ון ארנה ריסה), ניילונד קשר דפנסיבי: קיירון דייר מחליף: צ´אבי(xavi) קשרים: דייגו סנטה קרוז ו ואנ-דר-וארט (שניהם במרכז עם חצים לצדדים) מחליפים: ג´ו קול, ג´ררד, ועוד אחד ברח לי השם שלו... קשר התקפי: ד´אלסנדרו חלוצים: סביולה ו פרננדז(ריג´ן של חלוץ ענק מארגנטינה, בשלוש עונות שהוא שיחק אצלי הוא כבש 50 שערים כל עונה) וזהו שיחקתי בברסה 9 עונות וזכיתי בהכל ואז נמאס לי אז עברתי לסלמנקה באמצע העונה סיימתי מקום 12 ואז נימאס לי(ד"א בהתקפה של סלמנקה היה לי את רונלדו, טריסטן וקרספו ועוד איזה חלוץ צעיר ומבטיח בן 20) אז החלטתי להתרכז בצרפת שלקחו אותי אחרי המונדיאל, וזכיתי באליפות אירופה!!

KaZaM

New member
אתה משחק בבארסה ויש לך רק ספרדי

אחד בהרכב! ועוד אחד על הספסל

kaizer souza

New member
אין מה לעשות

חוץ מראול לא עשו במשחק ספרדים טובים (בטופ העולמי). גם אני שיחקתי בבארסה עם מעט שחקנים ספרדים (רק פויול, וגם הוא מחליף). ודרך אגב, ההרכב שהוא רשם לא נראה לי משהו. דייר עדיף כשחקן כנף ימני מאשר כקשר דפנסיבי באמצע. הוא מהיר, עם סיבולת גבוהה, והגבהות לא רעות, אבל לא מספיק טוב בהגנה. ומה שאני אומר מבוסס, באדיטור נתנו לו ב-מידפילד 20, ב-אטאקינג מידפילד גם 20. וב-דפנסיב מידפילדר משהו כמו 14. פשוט כשמפעילים את המשחק זה רושם אותו בכל זאת בקשר הגנתי. ולמה ליצור שוער כשיש את חיוטיס וקוסטנצו ??? יש לי עוד כמה הערות אבל אין לי כוח לכתוב אותן...

למעלה