נבחרי הילדים

miri2102

New member
תקשיבי מאמי..

אין לאושרי אייסי..אני דברתי איתו..זה מישהו עובד עלייך..

CaMiLa TqM

New member
כן בטוח שיהיו

חשבתי אולי את יודעת :) חח טוב לא נורא נסתדר מקסימום נקליט

CaMiLa TqM

New member
אממממ

יש לי בגרות שנגמרת ב-5 וחצי ואז חזרה עד 8 וידיד שלי עושה יום הולדת ואז יום שישי בבוקר שוב חזרה (כי אנחנו לא לומדים בד"כ בכימי שישי) ואמממממממ זהו :)

CaMiLa TqM

New member
רותה את הלוח זמנים שלי...

לכל החודש?!?!?!??!!? הוא בערך נראה אותו הדבר.... יש לי גם שבוע הפקות בתיאטרון (שצריך לעשות לזה חזרות כ-ל יום) גם הופעה בג'אז (שגם לזה לא חסר חזרות) וגם טיול שנתי (אני לא יכולה לחככוותתתתת!!!)

CaMiLa TqM

New member
ב-26

זה אחרי כל הבאלגגןןןן זה יוצא 3 ימים אחרי שסיימנו את שבוע הפקות (כאילו הופעה ההאחרונה של השבוע זה יום חמישי ואז בראשון יוצאים לטיול) וההופעה בגאז היא בערב שלפני המגן שזה מסבך קצת עיניינים אבל נסתדר אני עובדת הרבה יותר טוב תחת לחץ ואני מרגישה שאני עושה עם עצמי משהו במקום כל היום לשבת במחשב

CaMiLa TqM

New member
ת'אמתתת

אין לי כ"כ ברירה.... על החוג שלי אני לא מוותרת בשום מצב את רואה אותי אחרי חזרה של 6 שעות ביום ראשון נוסעת בטיל הביתה מחליפה בגדים הולכת חצי מתה לחזרה אמא שלי אומרת לי לא ללכת ואני לא מותרת חחח שבוע הבא נחנו נוסעים עם החוג לנולד לרקוד (חחחח באתי לכתוב שיר נולד הכל זה אותו הדבר) אבל נראה לי שאני יגיד למורה שבסוף לא בא לי ליסוע... שמעתי שיש שם באלגן אאטומיי ואין כבר יגאל "גאוות זיכרוניים" אז לא כ"כ שווה

CaMiLa TqM

New member
שמתי לך בהודעה של נבחרי הילדים...

את הצילום מסך שלי חחח לכי תראי :)

למעלה