נבחרי הילדים 2004 כמו שנה שעברה שוב הפיג'מות מועמדים לטקס ניבחרי הילדים... הצביעו פה לפיג'מות
B B R A Y E R New member מנהל 20/11/04 #1 נבחרי הילדים 2004 כמו שנה שעברה שוב הפיג'מות מועמדים לטקס ניבחרי הילדים... הצביעו פה לפיג'מות
M MaceWindu New member 20/11/04 #2 ושוב הפיג'מות הולך להפסיד... לרעת אקזיט.. צריך לחנוק את עופר שכטר.. מי יצר את היצור הזה בכלל?? סתם בלונדיני דפוק ומתלהב
ושוב הפיג'מות הולך להפסיד... לרעת אקזיט.. צריך לחנוק את עופר שכטר.. מי יצר את היצור הזה בכלל?? סתם בלונדיני דפוק ומתלהב
B B R A Y E R New member מנהל 20/11/04 #3 מה פתאום זה הפעם של ערוץ הילדים..אף ילד מפורום אקזיט לא יודע על התחרות הזו... ואני מאמין שאף אחד שרואה ערוץ הילדים לא אוהב אקזיט.......
מה פתאום זה הפעם של ערוץ הילדים..אף ילד מפורום אקזיט לא יודע על התחרות הזו... ואני מאמין שאף אחד שרואה ערוץ הילדים לא אוהב אקזיט.......
B B R A Y E R New member מנהל 23/11/04 #5 לע הפורומים היחידים שיודעים הם פלורסיינטה אסתי המכוערת וזה ושם לא גולשים ילדים מאקזיט אז אין סיכוי שהם ידעו על זה...אני יכול לבדוק שם אם הם יודעים
לע הפורומים היחידים שיודעים הם פלורסיינטה אסתי המכוערת וזה ושם לא גולשים ילדים מאקזיט אז אין סיכוי שהם ידעו על זה...אני יכול לבדוק שם אם הם יודעים