נבואת זעם?

נבואת זעם?

היי יש לי קרוב משפחה בטנסי,ארה"ב שהתקשר אליי לישראל כדי להודיע לי שבסוף חודש ינואר תיהיה רעידת אדמה מהגדולות בעולם בעולם שתשפיע על כלכלת העולם והתוצאות ישפיעו בין השאר גם על ישראל. הקרוב הוא מעין הילר במקצועו ומטפל כבר שנים רבות בארה"ב. מישהו יכול לאמת את המידע הזה בצורה כזו או אחרת? אני מרגישה מעט בעורה לשאול את זה וזה באמת נשמע מעט דימיוני אם כי זה הסיט את מחשבותיי כל היום.. תודה מראש~

ינוקא1

New member
נבואות זעם כאלו

הם דבר נפוץ למדי בקרב הרבה הילרים. . . אין לך מה להתרגש (אלא אם כן תהיה בסוף ינואר רעידת אדמה
)

doingood

New member
טרנספורמציה

כדור הארץ והשוכנים עליו עוברים התמרה של תדר אנרגטי. התופעות לכך הן בין השאר שינויים במזג האויר (קשה לדבר על אקלים כשמדובר על טווח זמן של כמה שנים, למרות שיש שמדברים גם על כך). תפקידנו במעבר הזה הוא לשמור על שמחת החיים שלנו, ולאפשר למה שצריך לקרות לקרות. וגם לאהוב.

doingood

New member
זה לא קרב

זה תהליך בו אנחנו מבררים את הזהות שלנו ואת הרצונות הגבוהים של הנשמה, מכירים את קבוצת הנשמה ופועלים בשיתופי פעולה. זה כל מה שאנחנו יכולים ו"צריכים" לעשות.

doingood

New member
זה לא קרב ובא

זה קורה כאן ועכשיו, והחיים עדיין ממשיכים כסדרם.

Lagrangian

New member
למה שלא ניתן

ליישויות שאחראיות לסבל של העולם להתעסק בסבל של העולם ולישויות שאחראיות לסבל שלנו (=אנחנו) להתעסק בסבל שלנו? מן הסתם, יש חפיפה, אבל נראה לי שהיא מספיקה גם ככה, ושלא כדאי להטריד את עצמנו בהרהורים של אלוהים בשלב זה.. כשאני חושב על זה עוד, היכולת של אנשים מסויימים להטריד את עצמם בהרהורים של אלוהים (באמת, לא אלו שמייצרים דמיונות) כנראה גם ניחנו ביכולת להתמודד עם זה.. לחלוק את זה עם אנשים שלא יכולים להתמודד עם זה, זה קצת אגואיסטי לטעמי.. ניצן.

למעלה