נבואתי מתגשמת.

noosh

New member
ואני דווקא חושבת שמדובר בקונספירציה

יהוני הוציא לי את המילים מהפה. או מהמקלדת. באמת, לפחות שהיו מדברים במספרי הגיוניים, לא נראה לי שרק 200 כרטיסים נמכרו להופעה הזאת. זו בכל זאת ביורק, היא אמנית מוכרת שידועה בהופעות מרהיבות וסביר להניח שאם לא נקנו מספיק כרטיסים עדיין זה כי המחיר די מטורף, לא מדוברת במקומות מסומנים (בהופעה לש טורי כולם רצו [במלעיל] לקנות כרטיסים די לתפוס את המקומות השאווים, כמובן. אני מזמן טענתי שביורק צריכה להופיע בישיבה), אף אחד לא ממהר וכולם מחכים למבצעים שאולי ויגיעו (אני אישית מחכה לבדוק אם יש הנחות מהעבודה). בכל מקרה, אם ההופעה תתבטל, לא נראה לי שזה בגלל מחסור בקניית כרטיסים. נראה לי שביורק קצת יותר מוכרת מכריס קורנל בקרב אנשים בארץ, ושמעתי על יותר אנשים שרוצים ללכת להופעה שלה מאשר להופעה שלו, לפחות בקרב חוגי המכרים שלי. אז לדעתי בסך הכל רוצים לגרום ליותר אנשים לקנות כרטיסים ולזרז את התהליך, או פשוט להכין את הקרקע לביטול ולהאשים אותנו, כמו פולנים טובים.

הלוואי אמן אמן אמן

אם הם מבטלים אני הורגת מישהו
כאילו, אני באמת חושבת שאני הולכת למהר לקנות עכשיו ונועה
לא יזיק גם לך
וגם לך יוני

boy for pele

New member
מה לעשות שמה שנראה לך...

לא תואם את המספרים הרשמיים שנמסרו לYNET. כמובן שמאחורי הפרסום ישנה תקווה שהוא יעודד את קניית הכרטיסים, אבל אין ספקות שהמכירה עד עכשיו לא תואמת את ציפיות המפיקים. כריס קורנל, גם בתקופה שיצירתו העכשווית מביישת את נעוריו הוא אמן הרבה יותר פופולרי מביורק (וגם יותר טוב, בהרבה, אבל זה לא קשור לענייננו). לא מפתיע אותי שהוא מכר 2000 כרטיסים תוך פחות מחודש, לפני שההופעה נדחתה, למרות שגם ההופעה שלו היא בעמידה, וזה לא משנה מתי קונים את הכרטיס. אפילו טורי, שהיא יותר פופלרית מביורק הביאה רק 4000 איש לרעננה. אם רצו להביא את ביורק, היא הייתה צריכה להופיע בזאפה או בבארבי.

boy for pele

New member
כן, נכון.

סינדרום ז"ל, ומרתף 10 שקיבל עירוי דם ברגע אחרון ומצבו קשה אך יציב. אולי ביורק תשפר את מצבו.

חחחח

אם קובנה טוענת שהיא סתומה, אז לפחות היא לא overworked ואין לה אלצהיימר. feeling old by... not even 20 :|

Gremshnit

New member
אם יבטלו, אני חונק מישהו!~@#$

עד שהצלחתי לחסוך את הפאקינג 350 שקל האלה, אין מצב שמישהו יבטל את ההופעה הזאת! אם זה היה תלוי בי, הייתי מזמין עוד עכשיו כרטיס (ועוד אחרי שיש מיקום בטוח), אבל אין לי עם מי ללכת!
החברים שלי לא כל כך אוהבים ומכירים אותה...

rfranko

New member
יקר יקר יקר אני מהמחכים למבצעים

וככה עוד לא מעט אנשים סביבי 350 שח להופעה זה לא זול להרבה אנשים מה שוקי וויס חש?

למעלה