נא עזרתכם....

my1982

New member
נא עזרתכם....

שלום, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית לצרכי תחביב בלבד (צילום משפחה, חברים וקצת נוף), אין לי תקציב גבוה (עד 800 ש"ח). חשוב לי שאיכות הצילום תהיה שווה (לפחות) לתמונה שצולמה במצלמת פילם רגילה בגודל גלויה. מבירור באתרי מכירות נתקלתי במספר חברות (שאני לא מכירה) אך אולי הן טובות: DIGILARK, AIPTEK, MUSTEK . אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצותיכם על סמך נסיון אישי. תודה מראש.
 

idohal

New member
אלה חברות שמייצרות סורקים ולא...

מתמחות בייצור מצלמות ולכן המצלמות שלהן באיכות ירודה יחסית ובמיוחד צריך להיזהר מאינטרפולציה. שתי אפשרויות עומדות בפנייך: 1. לקנות מצלמה משומשת של חברה ידועה ואף לזאת תצטרכי תקציב מעט יותר גבוה. 2. לחסוך עוד כסף ולקנות מצלמה חדשה מתוצרת של חברה ידועה. חבל להתפשר ולהתאכזב בינתיים עדיף להשתמש במצלמת סרט.
 

johny2003

New member
בתקציב הזה אל תקנה דיגיטלית

החברות האלה מיצרות " צעצועים" ולא מצלמות , במחיר 1500 אתה יכול להסיג דיגיטלית סבירה
 

פלטרון

New member
HP720 זה הכי קרוב שאפשר (כ-1000 שח)

בסה"כ - לא מוצר כל-כך רע. תמונות באיכות - אני מניח שאפשר להוציא . לא יודע אם זה ממש יספק אותך - זה תלוי בך . בהתאם לדרישות שהצבת - זה הכי קרוב שיש . אני מציע לך לחפש מישהו שיש לו ולבדוק מה האיכות ( עינית, מסך, תמונות, צבעים, שליטה , כמה תמונות ב-% יוצאות כמו שציפית .. ). אישית - לא הייתי קונה HP כמצלמה. הייתי מוסיף עוד כמה מאות שקלים ( לפחות ל-1300 עד 1500 ) ושם כבר ניתן להמליץ על כמה דברים ממש טובים . בסה"כ - היום הרוב ניתן ב-6-10 תשלומים כך שמדובר בעוד 100 ש"ח לחודש. לא נראה לי עניין גדול להשקעה כזו. מקווה שעזרתי - פלטרון
 

zman188

New member
ל HP יש היום קו חדש של מצלמות

שבאות עם עדשות של Pentax.יצא למישהו לראות אותן או את התוצאות שהן? התחושה האישית שלי שזה ישדרג קצת את החדות של התוצאות שלהן. המצמות הללו גם יותר יקרות מהמחיר הרגיל של מצלמות HP (אם משווים מצלמות עם נתונים דומים)
 

my1982

New member
אז כמה פיסקלים צריך

כמה פיסקלים צריך בשביל להגיע לאיכות תמונה של פילם (בגודל גלויה)? הבנתי שהחברות הכי טובות הן: קנון, אולימפוס, ניקון, פוג'י - אבל הן מאד יקרות. יש אולי חברות טובות שהן פחות יקרות?
 
2 מגהפיקסל.רשמתי סיכום מכוון -כדאי

לקרוא (אפשר להגיע בקלות מה'טאגליין-למעלה.
 
למעלה