נא לקרוא

PoshKale

New member
סליחה רגע

ניסית לספר את המקרה לאמא ? אני לא מאמין שאם תספרי לאמא היא לא תתמוך בך ולא תעזור.

ספירו^ש

New member
תראה,

אמא שלי תמיד דיברה איתי על אינטואיציות אימהיות... איך אמא לא יכולה לדבר עם הבת שלה או לפחות להתחיל לפתח שיחה כאשר שהיא רןאה את הבת שלה מסתובבת עם פרצוף עצוב.. כאשר היא שומעת אותה בוכה במשך שעות בחדר שלה!! איך?? אבל תראה.. זה קשה.. קשה לדבר על זה.. מאוד קשה. אם זה היה קל.. הייתי מדברת איתה על זה ממזמן קשה לי.. מצטערת

PoshKale

New member
ודאי שזה קשה

אבל למרות האינטואציה האמהית...היא לא קוסמת. אז יש בעיה בתקשורת...זה נפוץ. את צריכה לפנות עליה. אולי היא לא שואלת מה קרה כי היא לא רוצה להכביד עלייך. אני מציע שתפני אליה. למרות הקושי....זה הדבר הכי טוב לך. ההורים שלך מאוד יעזרו לך. ולא יקלו ראש בעניין. תסמכי עליהם...למרות שהיא לא שואלת, לא מחבקת, היא מאוד מאוד אוהבת אותך.

tairon

New member
לספירו^ש...

קראתי את דבריך פעם אחת....עצרתי את הנשימה חזרתי לקרא פעם שניה ואני רוצה לומר לך כמה מילים קודם כל אני מצטער שעברת כזו חוויה ..אותו נער שעשה לך אתהמעשה הנתעב הזה משול בעיני לתת אדם אין לי מילה אחרת לתאר אותו כי אפילו חיות לא מתנהגות ככה אני רוצה לומר לך שאני חושב שיש בך כוח עצום ואומץ לב ככה לפרוש את שעבר עליך ורק בגלל זה אני יודע שאת יכולה בעזרת הכוח להתגבר ולו במעט אל תוותרי על חייך.. כי יש לך כל כך הרבה דברים שטרם הספקת תכתבי לנו פה כמה שתרצי משום שאנחנו נשתדל לקרא ולתת את התמיכה.. אני לא מתיימר להיות יועץ ..ואני בטוח שיש מקומות שתוכלי להעזר בהם והם יוכלו לעזור לך אני אומר לך פה ועכשיו את תכתבי כמה שתחפצי כי המילה נמאס לא נמצאת בלכיסקון של הפורום הזה! קבלי חיבוק פורום ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

עצבות*

New member
ספיר יקרה...

העיניין שאני מזדהה עם הסיפור שלך.... טוב, אני כותבת לך מייל.... עצבות*.

רותי ב.

New member
ספירו`ש, שמחה שאת פה, כותבת

מספרת. אני חושבת שאפשר לעזור לך, ואנא המשיכי לכתוב, או פה בפורום או בפרטי, כרצונך. [email protected] ותדעי לך שלא נמאסת על אף אחד, אוהבים אותך פה,

דומעת וכועסת

דומעת בשבילך כועסת על המבוגרים שמקיפים אותך וידם אינה נוגעת בך, בכאב הלו!!!!!!!!תטפלו בילדה! ספיר, מתחננת אליך, יש אנשים שמיועדים לכך ועברו הכשרה והם הכתובת המרכז לנפגעות אונס אנא אנא אנא, פני אליהם!!!! את חייבת עזרה מקצועית. אמיתית. תומכת. הם כבר יביאו את הורייך לדרך הנכונה. הם יביאו אותך חזרה לחיים. מבקשת, מתחננת, אנא, ספירוש, פני לקבל עזרה!

ספירו^ש

New member
אלמנה כחולה

ניסיתי.. ניסיתי לבקש עזרה.. והתחלתי לדבר.. וניתקתי את הטלפון.. ניסיתי שוב.. וזה חזר על עצמו.. לא הייתי מסוגלת לדבר על זה.. פחדנית שכמותי

please please

תנסי שוב ושוב תכשלי שוב ושוב אבל תמשיכי לנסות תצילי את עצמך כי כולנו כאן חסרי אונים מול הכאב הענק! תמשיכי לנסות

PoshKale

New member
אויש הזכרת לי משהו

``לא נכשלת, כל עוד לא חדלת לנסות``

PoshKale

New member
תלוי

בבן אדם באופי...כמה את חזקה ? ובהשקפה... תהיי אופטימית...ולא תתיאשי. סתכלי אחורה ותביני: אם עברת את כל זה...ועכשיו הוצאת את זה...ז``א שאת מספיק חזקה בשביל ךהתגבר על זה. יש בך את העוצמה, את טיפוס שורד. ואת תעברי את זה...אמנם יש עוד דרך ארוכה, אבל האור תמיד בקצה המנהרה.

הכוח שבתוכך

עיניים עצומות אגרופים קפוצים בגרון כדור של דמעות ובבטן העליונה לוחץ גוש של כאב עמוק ומאי שם רוצה לפוץ זעקה ומי ישמע אותה? בערפל של לפנות בוקר ברחוב השומם מי ישמע זעקתך מי יראה את בכייך מי ינגב דמעותיך הרימי ראשך זקפי החזה את עוד לא אינך את חיה ונושמת ויש לך הרבה מה לעשות ולחולל בעולם הכואב את שסבלת ודמעתך צרבה את הלחי לא לשוא סיבלך לא עוד תשאי חרפתך את תחיי ותהיי מה שאת רוצה להיות באמת אין פירון פשוט למה שקרה לך וקרוב לודאי שיהיו איתו עוד הרבה כאבים אבל את חיה ואת צריכה לחיות כי יש לך עוד הרבה כלכך להיות גאה בו ולהתחזק ממנו. לא יקח יום ולא יומיים אבל את תכירי את כוחך בתוך הלב שלך. ואם את רוצה אז יש גם מי שיוכל לעזור ואני חושב שהכותבות האחרות כבר ציינו את זה. בכול אופן תהיי חזקה ותצליחי ותזכרי שמגיע לך רק טוב ורק אהבה ורק רגעים של אושר ושמחה...

למעלה