נא להתקפד
1...2...3

pinoki

New member
נא להתקפד ../images/Emo124.gif 1...2...3

שכל אחד ירשום בהודעה את שמו. ואת השיר האחרון שהוא שמע או את הסרט האחרון שהוא ראה.. מתפקדת. חני!! סרט אחרון - השמן של לורנצ'ו - סרט מרגש!! שיר אחרון - הדיסק של ריטה - חמצן!

NAJ

New member
אני אני אני!!!

קוראים לי ניר (נאג', עינב אני אהרוג אותך הדבקת אותי! ואופיר תאכלי כבר!
) שיר אחרון-אוסף במחשב של כל מיני שירים של שירי מיימון נינט טייב ורן דנקר... סרט אחרון-לקחת חיים (אני חושב...)
כן המפקד!!!!!!!!!!!!!!

E

Elektra Natchios

Guest
אכלתי../images/Emo70.gif -> ../images/Emo84.gif

שם: אופיר.
שיר:
The Thrills - You Can't Fool Old Friends With Limousines​
|*סרט: מממ, אני חושבת ש - Underworld.

הילולו

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שם : הילה שיר : Bobby Brown - My Prerogative והרבה בריטני
סרט : 13 ( סרט פצצות עצוב מרגש ויפה
)

FIRE GODDESS

New member
אני !!!!

שם: בלה בלה בלה ***** (חסוי סורי רק לחברי פורום בלבד) שיר אחרון: לא זוכרת...נראה לי של smile empty soul סרט אחרון:כמעט מפורסמים!! סרט בסט!!!

M r s S m i t h

New member
יאללה תורי

סוזנה שיר- block coffe של אול סיינטס(סתם הקשבתי לרגע נוסטלגי..
) סרט- איילנד(נועה תשבי משלנו זוכה לזמן מסך די מכובד יחסית.)

Im The Sun

New member
סה מואה../images/Emo42.gif

ראם אמממ... טומי של שרונה פיק
בית השעווה! סרט מעולה!

אני../images/Emo26.gif

שם: שירלי סרט אחרון: עכשיו אני הולכת לראות השמינייה... שיר האחרון ששמעתי הוא :"כשתלך" של טליה.. אגב, משהו יודע מי זאות? יש לה דיסק? אתר? משהו...

DankaN5

New member
../images/Emo9.gif

דניאל אממ סרט אחרון...האחיות מגדלה, לא הצלחתי להירדם ואז עוד יותר לא הצלחתי להירדם פשוט מזעזע מה שהלך שם ולפניו היה קרוסרוד(באותו ערב, נוכ י לא יכולתי להירדם!) שיר אחרון...של המעוך בגמר חח הרדיו הדביק אותי ושל גרין דיייי

crazy4AJ

New member
אוקיי, עכשיו תורי:

שמי- עינב השיר האחרון ששמעתי- my immortal של evanescence או משהו כזה
והסרט האחרון- "תלמה ולואיז" לכל מי שלא ראה- מומלץ בחום, סרט מצויין... ובראד פיט שם- וואו! חחח נראה לי אחרי שראיתי את הסרט הזה הבנתי למה אנג'לינה התאהבה בו... לא מבחינת אישיות, האישיות שלו בסרט היתה מגעילה, אבל מבחינת מראה...וואו... זהו.

mor1212

New member
שניהם- "לאן שלא תלכי- שירי מימון,

מרי פופינס! חע איכ

אני אני אני

שם: דניאל סרט אחרון שראיתי: "הכפר" (THE VILLAGE). לא סרט הכי הכי, אבל הסוף ממש מפתיע. שיר אחרון ששמעתי: אין מצבבבבב שאני רושם אחד. אצלי מוסיקה זה ברבים! זאת רק רשימה קצרצרה של השירים האחרונים שמתנגנים אצלי בפלייר: A-Ha - Forever Not Yours --- Incubus - I Wish You Were Here (בהתחלה שנאתי אותם, כי אני בכלל אל שומע להקות חדשות, אבל זה שיר ענקקקקק. אני ממש יכול להתחבר לשיר, וכיפיות שלו) --- Pixies - Where Is My Mind את השיר הזה (שאני חולהההההההההה עליו, אני שומע גם בגרסאות של: PLACEBO NADA SURF JAMES BLUNT --- Bob Dylan - Hurricane שיר עתיק, אבל טוב! --- Bruce Hornsby - Thats Just The Way It Is --- The Beatles - Blackbird --- מאיר בנאי - אביתר אין מילים לשיר הזה...האהבה בשיר הזה (שנכתב לאח הקטן של הזמר) פשוט גדולה! --- בית הבובות - סיגפו להקה ישראלית שלא מאכזבת! --- James Blunt - Wisemen --- Rage Against the Machine - Take the Power Back ...יצא קצת ארוך...אבל I CAN'T HELP IT...סורי :)

למעלה