נא להתחיל לשרש....

ניקולי

New member
נא להתחיל לשרש....

ב - 30.8.02 יהודה ואני חוגגים יום נישואין ראשון..הבה אומר שנה למי שלא מבין
בבקשה ממכם שרשו לי רעיונות מה ניתן לעשות ביום הנישואין הראשון..כל עצה תשקל ולבסוף אחליט מה לעשות.. יש לציין שיום הנישואין יוצא ביום שישי ואני לאאאאאאאאאאא נוסעת בשבת ככה שלנסוע לאן שהוא לא ניתן.. מלבד זאת אקבל בשמחה רעיונות למתנה יפה..כי אני מש לא יודעת מה לקנות לו..פליזזזזזזזזזזזזז תעזרו לי
... חוץ מזה..יום שלישי היום ובגלל זה אני כאן.. זוכרים???? אוהבת ניקול*

זוכרים יקירה זוכרים

הכי הכי הייתי מציעה לצאת לסוף שבוע רק שניכם את חייבת למצא סידור לילדים ושתהיו רק שניכם יחד אפילו שלא מטיילים אבל העיקר ביחד ולבד יש המון דילים של הרגע האחרון תנסי באתר הדקה ה 90 ואז תקני יין טוב ותביאי את הבושם שהוא קנה לך ותעשו מין ירח דבש כזה

mariana

New member
יוו זהאוטוטו

אני דווקא חושבת לעשות ולחזור על הרעיון של ליל הכלולות. אבל בנוסך פיזור נרות ופיזור עלי ורדים בחדר כמובן עם יין טוב וארוחה שאת הכנת לו. ואת הילדים להוציא מהבית להיות רק את והוא. וללבוש משהו סקסי,נו את יודעת. ובקשר למתנה אני חושבת שמה שהולך זה: חליפות לארועים. או חולצה אלגנטית יפה. בושם שהוא אוהב או להכין את מה שאני הכנתי ספר זכרונות שלכם, כל מה שעברת ביחד בשנה הזאת, הכל עם תמונות ושירים וסיפורים אצלי זה יצא ממש יפה. או שאת יכולה לקנות לו סט גילוח שיש בו הכל. ולכתוב שמהו רומנטי על הסט. או שתעשי לו יום פינוק, את יודעת מסג´ים, מתנות קטנ ות שוקולדים וכו´.

ניקולי

New member
אוייש

כ"כ הרבה דברים אני לא יודעת מה להחליט..
והכי קטע זה שאני תמיד יודעת מה לעשות ודוקא עכשיו אני לא יודעת מה?? הבעיה היא שכל יום כמעט אנחנו מפתיעים אחד את השניה במשהו אחר.. בגדים קניתי לו בושם קניתי לו מכתבי אהבה ושירים כתבתי לו..ארוחה רומניטית אני עושה כל ערב אם לא ארוחה אז אוירה רומנטית..אוףףףףףףףףףף לא יודעת מה לעשות

למעלה