זה לא איום
זו האמת הפשוטה. בשורה התחתונה? הפורום הזה דורש הרבה יחס והרבה עבודה צמודה ותקשורת טובה בין המנהלים גם בזמנים הכי שקטים שלו, שלא לדבר בכלל על תקופות בהן יוצאים ספרים חדשים ובפרט הספר השביעי שצפוי ליצור הרבה יותר באז מהרגיל. מדובר פה על תקשורת יומיומית לא רק במסנג'ר, אלא גם בטלפונים בהולים באמצע הלילה ותמיכה אישית רגשית כשאנחנו צריכות להתמודד עם מצבים מעיקים במיוחד. אני לא באה בזה להציג אותנו כקדושות מעונות וליצור מניפולציה רגשית, אנחנו מנהלות את הפורום הזה כי אנחנו אוהבות אותו, ביחד עם הטוב והרע, אני פשוט מנסה להבהיר למה לא נתנו לגולשים יד בבחירת המנהל. העובדה היא שאנחנו צריכות לעבוד איתה, אנחנו צריכות להסתדר איתה ואנחנו אלו שצריכות לשדר על אותו גל ולעבוד באופן מתואם, לא אתם. כשהכנסנו את נוש לניהול, זה היה כשאורה עזבה, אני לא בטוחה שעוד יש כאן מי מהגולשים שהיו פה אז, אבל צריך להזכיר שאורה וערן היו אלו שהכניסו אותי לניהול ובתורם עזבו ונשארנו אני וליאת [שנכנסה איתי ועם אורה במקום ערן כפרעליו]. למצוא מנהל חדש במקום מישהו שעבדת איתו כל כך הרבה זמן שאתה יודע מה הוא חושב על דברים עוד לפני שהוא יודע - זו לא משימה קלה, והיה לנו מזל אז שנושי הייתה פנויה והסכימה, כי מה שהיה לנו פה בשנתיים האחרונות [בין נוש, ליאת ואנוכי] היה שותפות אידיאלית שחסכה גם לנו וגם לפורום הרבה מאוד צרות. אז כן, אני מודה, בחרנו להכניס מנהלת קיימת במערכת, גם אם לא בפורום. מישהי שגם נוש וגם אני מכירות, מישהי שאני יודעת היטב עד כמה היא מבינה ומכירה את תחום הפורום והכי חשוב - מישהי שאני מכירה את דרך הניהול שלה ויודעת מנסיון אישי שתהיה מושלמת לתפקיד. אז כן, היא לא תומר, היא לא אבי והיא לא אף אחד מהאנשים שאתה חשבת שמתאימים, אבל אתה יודע מה? זה באמת המקום שלנו להחליט ולבחור, לטובת הפורום ולטובתנו אנו.