נארף!!

נארף!!

טיול שנתי ביום ראשון אני הולכת לסבול במועדון של טראנסים ולהנות מהמממממממממממון אלכוהול ואז כמובן בסופשבוע יש את רוקי איזה שבוע מושלם:] רק רציתי לידע:] ליאורה

אוה, גם את פה?

משעשע לגלות שאני מכירה פה אנשים פנים מול פנים, אולי נראה אותך ברוקי, אולי נראה אותך בערב הקראה הבא... ד``א הקראת סיפור מגניב, אהבתי, אבל נקווה שפעם הבאה יהיה פחות פיק ברכיים הא? :)

שו??

images and words- את גם כותבת בבמה?? מהי כתובת העמוד שלך?? אה, בעצם, אני חושבת שראיתי אתוך. את באותו כינוי שכאן, הלא כן? או שאני חווה אשליה אופטית.. אני עודלא הייתי בערב במה אף פעם, אפילו שאני נמצאת בבמה כבר הרבה הרבה זמן. לא יודעת, אני פשוט קיבוצניקית, ואין לי עם מי ללכת, אז לבד אני לא אלך. כי אני מפחדת להיאבד.. למרות שלי ולשונצינו יש רומן ארוך.

לא בבמה קוראים לי

ליאורה ודף היוצר שלי הוא ליאורה שפרמן (כן כן...) נארף:]

N0

New member
את תפגשי את התאומה שלך...

כן היא התקבלה לסט של רוקי... N0 בכלל לא בטוח אם היא תופיע (כי הוא לא ממש יודע איך זה הולך ואם יש כמה קבוצות שמעלות את ההצגה...) אבל יכול מאוד להיות שכן. N0

אם היא רק התקבלה,

לא נראה לי הגיוני שהיא תופיע בהרכב של השבוע הבא... אני מכירה רק מישהו אחד שמשחק שם שבוע הבא... כל מקרה לפי מה שקראתי זה המון המון המון המון המון חזרות. אני לא מבינה בשביל מה... בשביל תנועות שפתיים? או וול, אני לא אזדקק לזה, אני מכירה את הסרט בעל פה שזה מפחיד :)

N0

New member
זה דיוק!

את רואה אמרתי לכן שאתן קופי ! חזרות מגיל שנה היא מדקלמת את הסרט הזה כל הזמן די !!! (כש N0 ראה את הסקט בטעות לראשונה בגיל 7 הוא חשב שהוא חביב... אבל ההצגה הזאת וכל האקשן ממנו פשוט הרסתם את הסרט ! ) N0

אוה,

יכול להיות שמדובר באיזשהי ליברטין מסויימת? פשוט נשמע לי נורא מתחבר הכל...

N0

New member
ליברטין ?

הא? אבל בהצגה את לא תראי אותה :-( מסתבר שהם מופיעים רק בחיפה במרץ מתישהו...

למעלה